Continuă scandalul în Spania! Pique l-a 'trădat' pe Ramos și i-a arătat președintelui Federației mesajul pe care i l-a trimis! Noi înregistrări audio 

Gerard Pique Luis Rubiales Sergio Ramos Spania Stiri
Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Vineri 22 Aprilie 2022, 13:46
Data actualizarii: Vineri 22 Aprilie 2022, 13:49

Gerard Pique (35 ani) se află în centrul scandalului după ce presa din Spania a publicat înregistrări audio între el și președintele Federației, Luis Rubiales. 

Cei de la El Confidencial au publicat, de-a lungul săptămânii, diferite înregistrări audio ale conversațiilor purtate de Pique cu șeful Federației. Fundașul Barcelonei a fost implicat direct în schimbarea formatului Supercupei Spaniei și mutarea competiției în Arabia Saudită, prin intermediul firmei sale, Kosmos, care se ocupă cu evenimente sportive. 

Noi mesaje audio între Pique și Luis Rubiales! Fundașul Barcelonei l-a 'trădat' pe Sergio Ramos

În ultimele mesaje audio postate de El Confidencial, în cursul dimineții de vineri, apare o conversație cu președintele Federației, iar acolo, Gerard Pique i-a trimis lui Rubiales un mesaj vocal pe care îl primise de la Sergio Ramos. Fundașul Barcelonei i-a transmis șefului Federației să nu îl transmită mai departe. 

În cadrul discuției, Pique și Rubiales încercau să îl convingă pe David Aganzo, președintele Asociației Fotbaliștilor Spanioli, pentru a sprijini noua propunere legată de Supercupă. Mesajele datează din 2019, iar Pique încerca să îl convingă pe Sergio Ramos să discute cu Aganzo, pentru a-l convinge. 

„Rubi (n.r. Rubiales), acesta este un mesaj pe care mi l-a trimis Sergio Ramos. Păstrează-l pentru tine. Te rog, să rămână confidențial”, i-a transmis Pique șefului Federației. 

Mesajul vocal al lui Ramos pentru Pique a fost dezvăluit de publicația iberică: „Știu relația pe care au avut-o Rubi și Aganzo și erau ca frații, peste tot îi vedeai împreună. Și ce se întâmplă? Când Rubi a candidat pentru președenția Federației, celălalt a fost pus la Asociație. Ce s-a întâmplat? Fiecare, în final, când s-a văzut la conducere, vrea să conducă în stilul propriu. 

Rubi avea 3-4 persoane acolo la Asociație care îi spuneau totul, chiar și cu Aganzo președinte. Atunci ăsta i-a prins și i-a dat afară. De acolo a început războiul și vrea să se răzbune, pentru că Rubiales vrea să conducă și la Federație și la AFE. Astfel că e un subiect extrem de delicat, Geri (n.r. Gerard Pique). 

Eu ți-am zis că relația mea cu Aganzo e corectă și profesională, pentru că aparțin sindicatului și apăr interesele jucătorilor. Însă nu am nicio treabă cu el și după gestul urât pe care mi l-a făcut i-am pus crucea. Cred că nu e treaba noastră...Să cerem noi demisia președintelui AFE pe care în mod real o conduce Rubiales? Nu știu, cred că e un subiect pe care ar trebui să îl rezolve între ei”, se arată în mesajul vocal pe care Sergio Ramos i l-a transmis lui Gerard Pique, citat de Marca

Ulterior, Pique i-a arătat mesajul lui Rubiales, iar președintele nu s-a arătat deloc încântat de acest lucru, oferindu-i jucătorului Barcelonei un răspuns tranșant: „Nu trebuie să îmi trimiți nimic pentru că nu era momentul să vorbim cu Sergio, părerea mea!” 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!