Mayweather si Logan Paul au facut zeci de milioane! Ce suma au castigat cei doi pentru meciul demonstrativ de luni

Mayweather si Logan Paul au facut zeci de milioane! Ce suma au castigat cei doi pentru meciul demonstrativ de luni

Floyd Mayweather si Logan Paul s-au duelat in ring, luni, intr-un meci demonstrativ, iar cei doi au castigat o suma uriasa in urma bataliei.

Mayweather a reusit din nou sa castige o suma fantastica dintr-un eveniment de box. Chiar daca a fost un meci demonstrativ, fara a fi trecut in istoricul luptatorilor, au fost undeva intre 600.000 si 650.000 de cumparatori de pay-per-view, care se vindea la pretul de 49,99 dolari. 

Nu au fost la fel de multi cumparatori ca in perioada in care Mayweather inca activa ca boxer profesionist, americanul a semnat in contract sa primeasca suma de 10 milioane de dolari garantat, plus inca 50% din incasari.

Doar din pay-per-view, starul american a castigat in jur de 16,5 milioane de dolari, la care se mai adauga si drepturile de imagine. Boxerul a declarat ca doar sponsorul principal care se afla pe sortul sau ii va vira in jur de 30 de milioane de dolari.

La un calcul estimativ, americanul ar castiga o suma totala de aproximativ 57 de milioane de euro. Pe de alta parte, Logan Paul, adversarul sau, are asigurata o suma de doar 250.000 de dolari, dar cu un plus de 10% din suma generata de pay-per-veiw. In total, youtuber-ul a castigat undeva in jurul sumei de 3,25 de milioane de dolari.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Cum va evolua clima în România în următorii 80 de ani. Zăpadă doar la munte, iar august ar putea fi cu 8 grade mai fierbinte
BRAT
Modifică setările cookies