Moment uluitor! E gradinita sau box? Jake Paul i-a furat sapca lui Mayweather si era sa si-o FURE EL grav! Ce a putut sa urmeze

jake paul Logan PAul Box BREAKING NEWS | Moment uluitor! E gradinita sau box? Jake Paul i-a furat sapca lui Mayweather si era sa si-o FURE EL grav! Ce a putut sa urmeze
Abel Lorin
Data publicarii: Vineri 07 Mai 2021, 00:17
Data actualizarii: Vineri 07 Mai 2021, 00:42

Mayweather a acceptat sa se lupte cu youtuber-ul Logan Paul intr-un meci demonstrativ care va avea loc pe 6 iunie.

Cei doi au avut astazi o prima confruntare, in cadrul unui eveniment public desfasurat pe stadionul Hard Rock din Miami. La eveniment a asistat si fratele lui Logan, Jake, si el youtuber si boxer amator. Acesta i-a furat sapca lui Mayweather si lucrurile erau sa degenereze intr-un conflict major. Zecile de jurnalisti stransi la stadion au inceput sa tipe. Mayweather a fost cu greu potolit de oamenii de ordine.

Lupta dintre el si Logan Paul ii va costa pe cei care vor sa o urmareasca in sistem Pay Per View nu mai putin de 50 de dolari!

In 2018, Jake Paul a fost al doilea cel mai bine platit Youtuber din lupe, cu venituri de peste 20 de milioane de euro. In 2020, Logan Paul a fost pe 10 la nivel mondial, cu incasari de 13 milioane de euro din Youtube.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jake Paul (@jakepaul)

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!