LeBron James, provocat de Novak Djokovic la un meci de baschet 1-la-1: ce i-a raspuns superstarul care domina NBA-ul cu Los Angeles Lakers

le bron james NBA Novak Djokovic Baschet LeBron James, provocat de Novak Djokovic la un meci de baschet 1-la-1: ce i-a raspuns superstarul care domina NBA-ul cu Los Angeles Lakers
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 21 Iunie 2020, 15:46
Data actualizarii: Duminica 21 Iunie 2020, 15:53

Novak Djokovic este gata sa-l infrunte pe LeBron James la nu meci de baschet 1-la-1; cel putin asta afirma superstarul clubului Los Angeles Lakers. 

Intr-un videoclip publicat pe Twitter, Novak Djokovic s-a filmat dribland, patrunzand si aruncand cu brio la cos, cu ocazia unui meci demonstrativ de baschet jucat alaturi de tenismenii participanti la Adria Tour.

In descrierea clipului, Novak Djokovic i-a adresat o intrebare liderului echipei care domina Conferinta de Vest, spunand: "Sunt pregatit pentru un meci 1-la-1, LeBron?"

Djokovic a primit raspuns subit, LeBron afirmand: "Ha! O sa spun ca da, esti pregatit! Miscarea de dupa aruncare e frumoasa, prietene (n.r. se refera la pozitia corpului si implicit a incheieturii in timp ce mingea e in aer, similara cu cea facuta de LeBron)," i-a raspuns LeBron James numarului 1 ATP. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!