Cartonas galben Novak Djokovic si deget mijlociu aratat de Zverev pentru o pozitie de offside! :)) Cum au jucat fotbal cei mai buni tenismeni ai momentului

Cartonas galben Novak Djokovic si deget mijlociu aratat de Zverev pentru o pozitie de offside! :)) Cum au jucat fotbal cei mai buni tenismeni ai momentului

Organizator al turneului amical Adria, Novak Djokovic si-a invitat colegii din circuitul ATP la o partida de fotbal inaintea inceperii competitiei de tenis. 

In aceeasi echipa cu Alexander Zverev, Dominic Thiem si Grigor Dimitrov, Novak Djokovic s-a bucurat de fotbal prea intens, in opinia arbitrei de centru, care l-a avertizat cu cartonas galben pe liderul ATP pentru ca si-ar fi dat jos tricoul de joc. 

Toate acestea, la doar cateva secunde dupa ce Novak Djokovic i-a oferit un assist de mare finete bulgarului Grigor Dimitrov, care a finalizat cu succes, amintind de conationalul sau, Dimitar Berbatov. 

Incidentul s-a incheiat cu Djokovic oferindu-i arbitrei un autograf tocmai pe cartonasul galben aratat de aceasta lui. N-a fost singura nazdravanie facuta de tenismeni pe terenul de fotbal, Alexander Zverev aratandu-i arbitrului asistent degetul mijlociu dupa ce acesta l-a surprins corect in pozitie de offside.

Novak Djokovic, Dominic Thiem, Alexander Zverev, Grigor Dimitrov si Marin Cilic sunt doar cativa dintre tenismenii importanti care vor participa la Adria Tour, turneu care va avea loc intre 13 iunie si 5 iulie. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Modul în care lucra "Fabrica de bani de la Suceava". Cât costa obținerea unui permis auto
BRAT

Modifică setările cookies