Michael Jordan, desfiintat de un fost superstar din NBA: "Astazi nimeni nu ar vrea sa joace in echipa cu el"

Michael Jordan, desfiintat de un fost superstar din NBA: "Astazi nimeni nu ar vrea sa joace in echipa cu el"

Channing Frye considera ca fostul sau coleg de la Cleveland Cavaliers, LeBron James, este mult superior lui Michael Jordan.

Fanii baschetului din intreaga lume mereu s-au intrebat cine a fost mai bun dintre cei doi, iar Frye este de parere ca Jordan a facut o treaba extraordinara la vremea lui, dar astazi nimeni nu si-ar dori sa joace cu el in echipa.

"De fapt, Jordan avea o singura sarcina, trebuia sa faca un singur lucru. El a fost doar un marcator. A facut-o extraordinar de bine, insa sunt de parere ca modul in care echipa lui castiga meciurile nu s-ar mai potrivi la jocul de baschet din zilele noastre. Mai mult, cred ca niciun jucator nu ar mai vrea acum sa joace în echipa cu el", a declarat Channing Frye pentru Talkin' Blazers.

Michael Jordan este considerat cel mai bun jucator din istoria NBA. In cariera lui a castigat 6 titluri de campion cu Chicago Bulls si a fost desemnat de 5 ori cel mai bun jucator al sezonului.

De asemenea, Jordan este cel mai bogat sportiv din intreaga lume. Conform Forbes, averea lui depaseste 2,1 miliarde de dolari.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Aglomerație la intrarea în România. Nevaccinații intră în carantină, chiar și cu test negativ
BRAT
Modifică setările cookies