„Sunt aici să clarific!” Jucătorul din Premier League care a spus totul cu declarația asta

Premier League Aston Villa coutinho Anglia
Vali Andronescu
Data publicarii: Joi 29 Decembrie 2022, 18:56
Data actualizarii: Joi 29 Decembrie 2022, 18:55

Coutinho se află la Aston Villa din vara anului 2022, când FC Barcelona l-a vândut pentru 20 milioane de euro la echipa din Premier League.

Formația de pe „Villa Park” se află în acest moment pe locul 12 în clasamentul primului eșalon din Anglia, după ce au înregistrat 18 puncte după 16 meciuri jucate.

„Sunt aici să clarific!” Jucătorul din Premier League care a spus totul cu declarația asta

În urmă cu câteva zile, publicația Mundo Deportivo a scris că Unai Emery nu este mulțumit de evoluțiile lui Coutinho, așa că ia în calcul plecarea brazilianului de la Aston Villa.

Însă, fotbalistul a clarificat acest aspect și a precizat că nu a existat nicio discuție între el și oficialii clubului cu privire la acest aspect, evidențiind că se simte bine la Aston Villa.

„În ultimele zile am tot văzut știri cu numele meu. Sunt aici să clarific. Niciodată în niciun moment nu am avut vreo conversație să părăsesc acest club, pentru că sunt fericit și eu și familia mea aici.

Mă concentrez să mă recuperez de la accidentare și să muncesc la nivelul maxim în fiecare zi, să joc la cel mai înalt nivel și să ajut clubul și colegii să atingă țintele noastre”, a spus Coutinho, potrivit GOAL.

Cifrele lui Coutinho

Coutinho a evoluat de-a lungul carierei sale la Vasco da Gama, Inter, Espanyol, Liverpool, Barcelona, Bayern Munchen, iar acum este legitimat la Aston Villa, din vara anului 2022.

Cele mai multe apariții le-a bifat la „cormorani”, 201, unde s-a impus pe tabelă de 54 de ori și a pasat decisiv în 45 de situații, în aproximativ 14.900 de minute petrecute pe Anfield.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!