Gakpo IN, Firmino OUT? Jurgen Klopp a oferit un răspuns clar

Liverpool Cody Gakpo Jurgen Klopp Premier League Roberto Firmino Anglia Jurgen Klopp
Vali Andronescu
Data publicarii: Joi 29 Decembrie 2022, 18:15
Data actualizarii: Joi 29 Decembrie 2022, 18:13

Liverpool l-a adus pe Cody Gakpo, starul naționalei Țărilor de Jos de la Mondialul din Qatar, pentru 42 milioane de euro.

„Cormoranii” se află pe locul șase în acest moment în Premier League, după 15 meciuri jucate. Liverpool a înregistrat, astfel, șapte victorii, patru rezultate de egalitate și patru înfrângeri.

Gakpo IN, Firmino OUT? Jurgen Klopp a oferit un răspuns clar

Odată cu mutarea lui Cody Gakpo la Liverpool, locul lui Roberto Firmino se află în pericol, mai ales că atacantul brazilian nu a mai dat același randament ca în anii precedenți.

Iar Jurgen Klopp, întrebat dacă transferul respectiv îi va influența viitorul lui Firmino, care, de altfel, va intra în ultimele șase luni de contract cu formația din Merseyside, a oferit un răspuns cât se poate de clar. 

„(n.r. despre bugetul din perioada de mercato din ianuarie) Astea sunt discuții pe care le avem cu conducerea. Știm ce vrem să facem. Vom vedea dacă o să și putem.

(n.r. va înfluența transferul lui Gakpo decizia lui Firmino?) Nu. Nu pentru mine. E ceva ce trebuie să-l întrebați pe Bobby”, a spus Jurgen Klopp, potrivit jurnalistului sportiv, Fabrizio Romano.

Motivul pentru care Liverpool l-a cumpărat pe Cody Gakpo. Ce au evidențiat jurnaliștii britanici

Jurnaliștii de la Sky Sports nu s-au sustras în a-și da cu părerea despre Cody Gakpo. Joe Shread a specificat că Liverpool a fost „mișcată” de calitățile starului neerlandez.

„Versatilitatea lui Gakpo, profesionalismul și explozia sa din teren explică motivul pentru care Liverpool a decis să se miște pentru atacantul lui PSV și al naționalei Țărilor de Jos”, a fost explicația celor de la Sky Sports.

Gakpo, produs al academiei lui PSV Eindhoven, a traversat o primă parte de sezon excelentă și la PSV. În primele 24 de meciuri din actuala stagiune, internaționalul olandez a marcat 13 goluri și a oferit 17 pase decisive.

  • 60 de milione de euro este cota de piață a lui Cody Gakpo, conform Transfermarkt
  • 55 de goluri și 50 de pase decisive a strâns Gakpo la PSV în 159 de meciuri
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!