Anglia

„Știe că gesturile lui pun presiune!” Avertisment pentru Solskjaer: „Trebuie să se asigure că îl controlează pe Cristiano!”

Manchester United s-a încurcat și în meciul cu Everton de pe teren propriu, 1-1. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Luni 04 Octombrie 2021, 18:13
Data actualizarii: Luni 04 Octombrie 2021, 18:15

„Diavolii roșii” au ajuns la două meciuri consecutive fără victorie în Premier League, ambele pe teren propriu. În ciuda faptului că au câștigat în Champions League cu Villarreal, cu un gol înscris de Cristiano Ronaldo în prelungirile partidei, forma echipei ridică semne de întrebare. 

Mai mult, antrenorul a fost criticat în repetate rânduri fie pentru deciziile de a-l scoate din teren pe atacantul portughez, fie pentru decizia de a-l ține pe banca de rezerve în prima parte a meciului cu Everton. E deja cunoscut faptul că Ronaldo își dorește să joace cu orice preț, iar reacțiile sale din momentul în care este schimbat sau lăsat pe bancă pot reprezenta un semn de presiune pentru antrenor, consideră Gary Neville. 

  • Cristiano Ronaldo

La finalul meciului cu Everton, Ronaldo a fost surprins ieșind nervos de pe teren și bombănind nemulțumit, lucru care a atras și mai multe critici asupra lui Solskjaer

Propunerea lui Gary Neville 

„A ieșit de pe teren bombănind pentru el și tot lansa întrebări care rămâneau în aer. Ce spune? Pe cine s-a supărat?

Gesturi de acel gen, iar Cristiano este suficient de inteligent ca să știe asta, pun o presiune asupra antrenorului, mai mare decât cea pe care deja o are Solskjaer. 

Cred că Ole trebuie să aibă grijă de el, să fie egoist și să se asigure că îl controlează pe Cristiano. O va face, l-a controlat destul de bine pe Pogba în ultimii ani”, a spus Neville pentru Sky Sports. 

Ce trebuie să facă tehnicianul 

Mai mult, fostul fotbalist a dezvăluit care ar putea fi posibila discuție pe care ar urma să o aibă tehnicianul cu Cristiano Ronaldo, astfel încât toată situația să fie mai facilă pentru ambele părți. 

„Cred că va vorbi cu Cristiano și îi va spune: 'uite, dacă vei face asta, atunci fă-o în vestiar'. Cred că e ceva ce trebuie gestionat în următoarele luni!”, a concluzionat acesta. 

CITESTE SI
VIDEO PROTVPLUS.RO
VIDEO VOYO.RO
Modifică setările cookies