Anglia

„Nu ar trebui să mai joace! E lipsă de respect!” Starul lui United, făcut praf de o legendă a clubului după umilința cu Liverpool

Manchester United a fost umilită de Liverpool pe Old Trafford, 0-5. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Luni 25 Octombrie 2021, 19:19
Data actualizarii: Luni 25 Octombrie 2021, 19:21

Jucătorii lui Klopp s-au distrat pe Old Trafford, acolo unde Ole Gunnar Solskjaer a rămas fără cuvinte după înfrângerea suferită. Pentru a înrăutăți situația 'diavolilor roșii', Paul Pogba, trimis în teren în a doua repriză, la 0-4, a fost eliminat în minutul 60, după un fault asupra lui Naby Keita. 

Mijlocașul francez a fost criticat dur de Paul Scholes, care a declarat că Pogba nu ar mai trebui să joace vreodată pentru United. Legenda clubului a catalogat drept lipsă de respect gestul campionului mondial, reamintind și situațiile tensionate create în jurul său în ultimii ani. 

  • Paul Pogba

„E lipsă de respect ce a făcut el!”

„Nu cred că a lipsit efortul, însă din punct de vedere tactic, cred că au fost așezate lucrurile în așa fel încât astfel de lucruri se pot întâmpla și s-a întâmplat. 

Paul Pogba a intrat în teren la pauză în încercarea de a ajuta echipa și poată să ofere puțin respect, încearcă să țină de mingea, încearcă să arate cât e de puternic la mijlocul terenul și oferă un gol.

Apoi e eliminat după un tackling ridicol, iar acum ești condus cu 5-0 și joci și în 10 oameni. Trebuie să te gândești, dacă Ole va rămâne manager aici, îl vom mai vedea pe Pogba în tricoul lui United? A provocat haos în ultimii ani. Toată lumea știe ce talent e, toți au încredere în el, fiecare antrenor are încredere în el, au încercat să îl lase de capul lui și să arate ce jucător este.

Dar cu toate aceste lucruri, fără să semneze contractul, apoi intră și face așa ceva. Nu e vina lui Ole, nu mă înțelegeți greșit, însă e o parte care rezumă prestația lui United. 

Probabil va juca în continuare, nu? Dar nu cred că ar pierde ceva echipa dacă nu o mai face. A avut numeroase ocazii, continuă să spună că nu are continuitate, însă e lipsă de disciplină și de respect pentru antrenor și coechipieri ce a făcut el azi”, a spus Scholes conform metro.co.uk

Modifică setările cookies