Paul Scholes știe echipa care îl va transfera pe Jude Bellingham: "Așa simt!"

Paul Scholes jude bellingham Manchester United Real Madrid Fotbal extern
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 14 Aprilie 2023, 12:08
Data actualizarii: Vineri 14 Aprilie 2023, 12:07

Jude Bellingham (19 ani), mijlocașul Borussiei Dortmund, este unul dintre cei mai atractivi fotbaliști în prezent, mai multe cluburi de top fiind pe urmele sale.

Recent, presa din Anglia a scris că Liverpool s-a retras din cursa pentru semnătura lui Jude Bellingham din cauza sumei foarte mari solicitate de Borussia Dortmund pentru mijlocașul englez - 120 de milioane de lire sterline, aproximativ 136 de milioane de euro.

Paul Scholes: "Simt că Bellingham va semna cu Real Madrid"

Paul Scholes (46 de ani), fostul mare mijlocaș al lui Manchester United și al naționalei Angliei, simte că Real Madrid va reuși să pună mâna pe Bellingham, însă fără a oferi un argument concret.

"Cred că Bellingham va semna cu Real Madrid. Nu știu de ce, dar așa simt", a spus Paul Scholes, citat de Mundo Deportivo.

Totuși, Paul Scholes nu exclude nici varianta potrivit căreia Manchester United ar putea fi următoarea destinație a lui Bellingham, având în vedere revirimentul formației de pe Old Trafford.

"Dacă aveam discuția acum câțiva ani, aș fi zis că nu există nicio șansă să semneze cu Manchester United. Aș fi spus asta chiar și la începutul acestui sezon, dar acum spun că se poate. Văd acum această echipă cu un viitor promițător pentru anii care vor urma", a mai spus Paul Scholes.

Jude Bellingham este unul dintre cei mai eficienți jucători ai Borussiei Dortmund în acest sezon. A marcat de zece ori și a oferit șapte pase decisive în 37 de partide, în toate competițiile.

  • 120 de milioane de euro este cota de piață a lui Bellingham, potrivit Transfermarkt.
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!