Liga Campionilor

Mr. Champions League, mesaj războinic înainte de United - Atalanta: „Trebuie să arătăm din ce suntem făcuți! Fără scuze!”

Manchester United va primi vizita Atalantei, în runda a treia din grupele Champions League. 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 19 Octombrie 2021, 20:32
Data actualizarii: Marti 19 Octombrie 2021, 20:45

Revenit în vara aceasta la Manchester United, după o pauză de 12 ani, Cristiano Ronaldo și-a pus amprenta pe jocul „diavolilor roșii”, marcând 5 goluri în primele 5 meciuri. Însă, în ultimele două partide Ronaldo nu a mai izbutit să înscrie, iar United s-a încurcat, 1-1 cu Everton și 2-4 cu Leicester. 

Conștient că urmează un meci important în grupele Champions League, atacantul a ținut să transmisă un mesaj înainte de jocul împotriva băieților lui Gasperini. 

  • Cristiano Ronaldo

„A sosit momentul nostru! Trebuie să arătăm din ce suntem făcuți, iar Champions League este competiția perfectă pentru a demonstra asta lumii. Fără scuze! Haide!”, a postat Cristiano Ronaldo pe conturile oficial de social media.

În primele două meciuri din cea mai importantă competiție europeană, Manchester United a bifat o înfrângere, 1-2 cu Young Boys Berna, și o victorie, 2-1 cu Villarreal. 

De-a lungul carierei, Ronaldo a cucerit cinci trofee Champions League (1 cu Manchester United și 4 cu Real Madrid). De asemenea, superstarul este cel mai bun marcator din istoria Champions League, cu 136 de reușite, și jucătorul cu cele mai multe pase decisive, 42. 

Modifică setările cookies