Anglia

Wenger a starnit zambete cu ultima declaratie: "Papa m-a ajutat sa fac transferul asta!" Cum a avut nevoie de AJUTOR DIVIN

Antrenorul celor de la Arsenal a pus pe seama Papei ultimul transfer facut de Arsenal, un jucator adus de la Man United

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 12 Septembrie 2014, 13:25
Data actualizarii: Vineri 12 Septembrie 2014, 13:23

Arsenal l-a adus in ultima zi de transferuri pe Danny Welbeck de la Man United pentru suma de 16 milioane de lire - iar mutarea nu ar fi avut loc fara 'Mana lui Dumnezeu', asa cum a recunoscut amuzat Wenger. Desi fanii lui Arsenal au aflat ingrijorati ca antrenorul francez a decis ca in ultima zi de mercato sa mearga la Roma pentru un meci caritabil in care l-a antrenat pe Maradona, Wenger spune ca transferul lui Welbeck nu ar fi avut loc daca nu se trezea dis de dimineata pentru a zbura catre capitala Italiei!

"Daca nu as fi calatorit in acea zi, Welbeck nu ar fi fost aici. Avantajul acelei zile a fost ca a trebuit sa ma trezesc la ora 6 dimineata si am fost disponibil toata ziua. Suntem in 2014 si poti fi mereu in contact cu toata lumea, chiar si cand calatoresti" a spus Wenger, cel care l-a intalnit in acea zi pe Papa Francisc. Wenger spune ca intalnirea aceea a fost mai usoara decat sa-l antreneze pe Maradona: "A fost foarte dificil. A venit tarziu si voia sa joace" a glumit Wenger.

"Sa-l intalnesc pe Papa era o experienta pe care nu am vrut sa o ratez. Sunt catolic si invitatia primita am acceptat-o cu mult timp in urma. Pe langa asta, a fost un meci pentru pace. Am considerat ca in ziua de azi, cand suntem destul de aproape de un razboi international religios, e un meci foarte important. Papa e o persoana grozava pentru ca e umil si vorbeste cu toata lumea. Este un fan al fotbalului. Nu te poti naste in Argentina si sa nu fii fan al fotbalului. Este fanul celor de la San Lorenzo din Argentina" a mai spus Wenger.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies