VAR loveste DIN NOU! Arbitrul le-a refuzat un penalty clar celor de la Manchester City! Decizie INCREDIBILA a centralului! FOTO

VAR loveste DIN NOU! Arbitrul le-a refuzat un penalty clar celor de la Manchester City! Decizie INCREDIBILA a centralului! FOTO

Faza controversata pe finalul primei reprize a meciului dintre Manchester City si Manchester United.

Kyle Walker a avut o actiune furibunda pe partea dreapta, a intrat in careu si a centrat pe jos pentru colegii lui in centru. Fred, jucatorul lui Manchester United, a atins mingea cu mana. Arbitrul Anthony Taylor a apelat la arbitrajul video (VAR), dar nu a acordat lovitura de la 11 metri pentru "cetateni".

Anterior, in partida, United a deschis scorul chiar din penalty prin Marcus Rashford in minutul 23. Apoi, sapte minute mai tarziu, Anthony Martial a dublat avantajul "diavolilor" printr-un sut la coltul scurt.

Asadar, la pauza Manchester United conduce pe terenul lui Manchester City cu scorul de 2-0. Meciul se poate urmari in format LIVE TEXT aici.VIDEO PROTVPLUS.RO

Cu Busu, despre vreme și vremuri

Busu: "Vine primăvara, prea timpuriu, părerea mea. Vremea a început să fie atât de bizară, în foarte multe locuri, nu neapărat în țara noastră."


11:42
Mama Antoniei, schimbări majore pentru 2020

Denise Iacobescu: "Lucrez la un capitol din viața mea. Mă mai vad căsătorită. Sper și cred în asta."


09:43
Roxana Vancea, totul despre viața de femeie măritată

Roxana Vancea: "M-a pus să-i fac o ciorbă de curcan. A spus că așa și-a dat seama că sunt bună de măritat."


15:31
Corina Chiriac, dedicată credinței

Corina Chiriac: "Am stat la cozi de trei ore, pentru a ajunge la Mormântul Sfânt. Am cântat pentru românii din Israel, cărora le este dor de casă."


15:47
Amalia Năstase s-a apucat de vlogging

Amalia Năstase: "Sunt foarte mulți oameni interesați să vadă ce fac eu. Așa că am făcut acest vlog, care merge destul de bine."


10:05
O viață dedicată copiilor nevoiași

V. Nicolae: "M-am apucat de voluntariat când aveam 20 de ani. Am cumpărat, din banii mei, o casă unde să le pot preda copiilor."


10:55
Nadine, despre dramele trăite din cauza viciilor

Nadine: "La 15 ani, am început să fumez și să beau alcool."


14:19
Dr. Mihail, despre importanța somnului

Dr. Mihail: "Dacă ne uităm pe telefon înainte de a ne culca, vom deruta creierul. Nu e bine să bei alcool seara. După un pahar de vin, somnul tău calitativ va fi mai prost."


15:50
Vorbește Lumea - 24 Ianuarie Promo

00:39
Gabriel Dorobanțu, o viață pe scenă

Gabriel Dorobanțu:"Locuiesc cu mama, că doar nu puteam să o las pe drum."


21:33
Bugetul Capitalei pentru 2020: De unde se așteaptă bani și ce investiții se vor face
BRAT