Anglia

Un fotbalist din Premier League a fost abuzat de fani dupa ce si-a manifestat ingrijorarile cu privire la revenirea fotbalului. "Sper ca fiul tau sa aiba corona"

Troy Deeney, jucatorul echipei Watford, a fost unul dintre sportivii care s-au opus revenirii fotbalului in Anglia.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 28 Mai 2020, 11:00
Data actualizarii: Joi 28 Mai 2020, 14:35

El a refuzat sa se antreneze cu restul jucatorilor in grupuri de cate 5 din cauza ca ar putea fi contaminat cu noul coronavirus. Fiul sau in varsta de 5 luni a avut probleme respiratorii, iar atacantul lui Watford nu vrea sa riste sanatatea fiului sau.

Deeney a declarat ca fanii l-au taxat dur pentru acest lucru si au facut referire la fiul acestuia.

"Am vazut cateva comentarii referitoare la fiul meu, oamenii spunand: Sper ca fiul tau sa aiba corona", a declarat atacantul lui Watford pentru CNN Sport.

Cluburile din Premier League au votat ieri in unanimitate revenirea la antrenamentele colective, iar jucatorii se pot antrena cu contact fizic intre ei incepand din aceasta saptamana.

Troy Deeney s-a reintors la antrenamentele echipei dupa ce a purtat o discutie cu reprezentantul guvernului, Jonathan van Tam, care l-a convins ca riscurile de infectare vor fi minime.

Jucatorul lui Watford nu este singurul din Premier League care si-a manifestat ingrijorarea. Fotbalistul lui Chelsea, N'Golo Kante, a refuzat sa se prezinte la antrenamentele echipei si i-a comunicat clubului ca nu vrea sa revina acum. Echipa londoneza i-a acceptat cererea si este dispusa sa ii permita sa lipseaca pentru restul sezonului.

Modifică setările cookies