Un fost jucător de la Liverpool a semnat cu adversara FCSB-ului din Conference League. Supermutare în Premier League

West Ham Aston Villa Danny Ings Premier League Anglia
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 20 Ianuarie 2023, 14:44
Data actualizarii: Vineri 20 Ianuarie 2023, 14:43

West Ham a reușit să aducă pe London Stadium un fotbalist trecut pe la „cormorani”.

Danny Ings a fost legitimat la Liverpool în perioada 2015 - 2019. În 2018, Jurgen Klopp l-a trimis sub formă de împrumut la Southampton și l-a cedat un an mai târziu pentru 25 milioane de euro. Fotbalistul a fost, ulterior, achiziționat de Aston Villa în vara lui 2021 pentru aproape 30 milioane.

Un fost jucător de la Liverpool a semnat cu adversara FCSB-ului din Conference League. Supermutare în Premier League

Iar acum, Danny Ings a intrat în câmpul vizual al celor de la West Ham. „Ciocănarii” au „pus sigiliu” pe britanic, potrivit publicației Sky Sports, și au scos 13.6 milioane de euro din buzunar pentru serviciile jucătorului. 

Pe lângă suma fixă, West Ham va trebui să le plătească celor de la Aston Villa și 3.4 milioane de euro în bonusuri. Danny Ings a înscris de șase ori în 18 apariții în actuala stagiune de Premier League pentru „orășeni”.

Cifrele lui Danny Ings

Englezul și-a făcut junioratul la Bournemouth și a evoluat de-a lungul carierei sale la Dorchester, Burnley, Liverpool, Southampton și Aston Villa.

Cele mai multe apariții le-a bifat la Burnley, 130, unde s-a impus pe tabela de marcaj de 43 de ori și a oferit 14 pase decisive în diferite situații.

La naționala Angliei, Danny Ings a fost convocat doar de trei ori și a reușit să înscrie un gol, într-un amical al „Celor Trei Lei” cu Țara Galilor din 2020 (3-0).

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!