Un ALIEN de 70 mil € aterizeaza la City: nu are Instagram, conduce un Opel Corsa la mana a doua si a locuit in caminul facultatii

Autor: Sport.ro
Miercuri 19 Iunie 2019, 15:40

	Un ALIEN de 70 mil € aterizeaza la City: nu are Instagram, conduce un Opel Corsa la mana a doua si a locuit in caminul facultatii

Rodri, mijlocasul care urmeaza sa ajunga la Manchester City, este un fotbalist atipic.

Rodrigo Hernandez Cascante, pe scurt "Rodri, este un fotbalist atipic pentru stralucirea din Premier League.

La 22 de ani, mijlocasul lui Atletico Madrid, pentru care City urmeaza sa plateasca 70 de milioane de euro, conduce un Opel Corsa cumparat la mana a doua si nu vrea sa auda de Instagram.

Rodri isi traieste viata simplu, concentrat pe fotbal, dar si pe educatia lui. In paralel, acesta urmeaza si cursurile unei academii economice, cu specializarea "managementul afacerilor".

Pana in urma cu doi ani, pe cand era pe val la Villarrreal, Rodri locuia intr-o camera de camin a facultatii.


Acesta este caminul in care a locuit Rodri, in timp ce juca la Villarreal

Un prieten apropiat, Valentin Hanarejo, a povestit pentru Marca:

"Oamenii erau de-a dreptul socati cand vedeau ca un jucator de top din La Liga locuia in camin. Impartea spatiile comune cu ceilalti studenti, ii placea sa stea cu toata lumea, la gramada, sa imparta canapeaua cu toti."

"Da, asa este, era straniu sa il vezi in holul caminului, jucand tenis de masa, sau sa il vezi cum isi duce lucrurile la spalatorie, la fel ca toti ceilalti studenti."

"E acelasi baiat, nu s-a schimbat deloc!"


Cu toate ca banii castigati in La Liga i-ar fi permis sa isi cumpere cea mai scumpa masina din lume, Rodri a preferat un Opel Corsa, la mana a doua.

"Si-a cumparat masina asta de la o doamna, imediat dupa ce a luat permisul de conducere."

"Lumea l-a sfatuit sa isi cumpere o masina mai buna, mai sigura, dar nu a inteles de ce sa cheltuiasca banii pe o masina scumpa. Mi-a spus o data ca nu intelege nebunia asta, de ce sa dai multi bani pentru o masina?! Masina e facuta sa te duca din punctul A in punctul B, si atat."


Asa arata masina pe care si-a cumparat-o Rodri, la mana a doua

"Viata lui personala a ramas la fel, si dupa ce a ajuns la Atletico Madrid. Calatorii cu trenul, odihna, studiu... atat cat a putut, s-a ocupat in continuare de facultate."

"Pentru el, fotbalul e pe locul 2 in viata!"


"Pentru el, fotbalul e pe locul 2. Pe primul loc e familia. Iar ei in familie sunt mai preocupati de studii, vor ca el sa ramana concentrat pe educatie, pentru ca fotbalul este o loterie."

"Agentul sau a avut un rol important. Daca altii se uita doar pentru bani, impresarul lui s-a gandit mereu ce e mai bine pentru Rodri", a mai povestit Valentin Hanarejo, cel mai bun prieten al lui Rodri, in Marca.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
Testarea rapidă în farmacii pentru depistarea COVID-19, aprobată de Ministerul Sănătăţii
BRAT
Modifică setările cookies