Thomas Tuchel Chelsea Anglia

Thomas Tuchel dezvăluie care e tricoul de la Chelsea pe care nimeni nu îl vrea: „E blestemat!”

Thomas Tuchel a dezvăluit că există un tricou la Chelsea pe care niciun jucător nu îl dorește, un număr mai exact. 

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 06 August 2022, 19:41
Data actualizarii: Sambata 06 August 2022, 19:42

Antrenorul londonezilor a susținut conferința de presă premergătoare meciului cu Everton din prima etapă a noului sezon din Premier League. Acolo, Thomas Tuchel a recunoscut că niciunul dintre atacanții săi nu își dorește să preia tricoul cu numărul 9, lăsat liber de Romelu Lukaku, după revenirea la Inter, pentru că se tem că este „blestemat”. 

Numărul 9 va rămâne lber pentru restul sezonului, din câte se pare, asta după ce Lukaku a reușit să marcheze doar 8 goluri în stagiunea precedentă, fiind ultimul dintr-o serie lungă de atacanți care s-a chinuit cu acel număr pe tricou. Fanii au glumit pe seama acestui lucru de-a lungul timpului, însă se pare că până și jucătorii au început să creadă în acest blestem.

Thomas Tuchel, despre „blestemul numărului 9” de la Chelsea 

Întrebat despre numărul în cauză la conferința de presă, Thomas Tuchel nu s-a abținut și a recunoscut că există o teamă în rândul jucătorilor. 

„E blestemat! Lumea îmi spune că e un tricou blestemat. Nu e cazul, îl lăsăm liber din motive tactice sau pentru ca unii jucători să vină și să îl preia. Nu a fost mare cerere pentru numărul 9. Câteodată jucătorii vor să își schimbe numerele, însă în mod surprinzător nimeni nu vrea să îl atingă.

Cei care sunt în club înainte de a veni eu îmi spun: 'știi că jucătorul ăla a avut nouă și nu a marcat și celălalt a avut nouă și tot nu a marcat'. Acum avem un moment, nimeni nu vrea să atingă numărul 9”. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies