Kalidou Koulibaly Chelsea John Terry Anglia

VIDEO Gestul neașteptat făcut de Kalidou Koulibaly. A sunat o legendă a lui Chelsea pentru un favor: "Îmi dai voie?"

Kalidou Koulibaly (31 ani) a fost transferat în această vară la Chelsea de la Napoli. 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 02 August 2022, 19:16
Data actualizarii: Marti 02 August 2022, 19:21

Fundaşul senegalez l-a sunat pe fostul căpitan de pe Stamford Bridge, John Terry, pentru a-i cere aprobarea de a purta fostul lui număr pe tricou.

Koulibaly, sosit la Londra de la Napoli în urmă cu două săptămâni, a postat pe reţelele de socializare conversaţia telefonică cu John Terry, discuție care a avut loc cu o zi înainte ca transferul să devină oficial.

În timpul convorbirii, senegalezul de 31 ani a spus că la Napoli a jucat cu numărul 26, acelaşi cu care Terry a evoluat la Chelsea, dar nimeni nu a mai folosit acest număr după plecarea lui Terry: ''Nu ştiu dacă l-ai retras sau nimeni nu mai vrea să-l ia, dar eu vreau să te întreb dacă este posibil să iau eu numărul''.

Terry, care s-a despărţit de Chelsea în 2017, a purtat numărul 26 în cele aproape două decenii petrecute la clubul londonez: ''Ascultă, 26 a fost foarte special pentru mine. Da, amice, apreciez cu adevărat că m-ai sunat şi nu este o problemă pentru mine să-l iei, este o plăcere absolută''.

Koulibaly a debutat pentru Chelsea pe 24 iulie, la un meci cu Arsenal (0-4), când a intrat ca rezervă şi a purtat numărul 26 pe spate.

"Este o mare echipă la nivel mondial şi visul meu a fost mereu să joc în Premier League. Chelsea m-a contactat în 2016, dar atunci nu s-a reuşit transferul. De data aceasta, când au venit din nou, am acceptat oferta pentru că îşi doreau să mă aducă în Premier League, să joc pentru ei", a declarat Koulibaly, citat în comunicatul clubului.

Fundaşul central a petrecut ultimele opt sezoane la Napoli, echipă cu care a câştigat Cupa Italiei în 2020.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies