Anglia

Tatăl unui fost fotbalist de la Manchester United, atac vijelios către Solskjaer

Manchester United încearcă să scape de Ole Gunnar Solskjaer.
Iosif Pintilie
Data publicarii: Duminica 10 Octombrie 2021, 15:28
Data actualizarii: Duminica 10 Octombrie 2021, 15:39

Clubul de tradiție din fotbalul englez a trecut printr-o lungă perioadă nefastă, după plecarea lui Sir Alex Ferbuson. Aceștia și-au pierdut statutul de campioană a orașului Manchester, în fața rivalei City, iar acum echipa nu are o identitatede joc.

Danny Blind, tatăl lui Daley Blind, fost jucător la Manchester United în perioada 2014-2018, l-a atacat dur pe Solskjaer, considerând că echipa nu are o identitate de joc, iar rezultatele sunt aduse de calitatea individuală a jucătorilor și nu de un plan tactic.

”Nu există un plan tactic. Echipa nu este capabilă să pună presiune pe adversarii puternici, precum Manchester City. Nu trebuie să fie întotdeauna dur, dar nu vedem nimic tactic, totul  se bazează pe calitățile individuale ale jucătorilor.

Au aceste calități și de multe ori se obține un rezultat pozitiv pentru echipă. Dar nu este niciodată un rezultat al muncii echipei. Nu au arătat bine multe meciuri. 

După ce au preluat conducerea împotriva lui Everton, au început să-i aștepte în propria jumătate. Vor să marcheze pe contraatac, dar asta nu este mentalitatea pentru un club ca Manchester United.

Apoi s-au chinuit să întoarcă jocul atunci când Everton a egalat. Cu greu și-au creat vreo șansă. Rezultatele nu sunt bune. Au pierdut împotriva Young Boys Berna, împotriva lui West Ham în cupă, împotriva lui Aston Villa și au avut noroc împotriva lui Villarreal, datorită calității lui Cristiano Ronaldo.

Împotriva lui Everton, o altă remiză. Și au avut noroc cu acest rezultat. Trebuie să se îmbunătățească și se poate îmbunătăți”, a spus Danny Blind, conform The Sun.

CITESTE SI
VIDEO PROTVPLUS.RO
VIDEO VOYO.RO
Modifică setările cookies