SURPRIZA de proportii la United! Rateaza contractul de 1.000.000.000 de euro: "Nu merita atat de mut!" Un alt GIGANT ii salveaza

SURPRIZA de proportii la United! Rateaza contractul de 1.000.000.000 de euro: "Nu merita atat de mut!" Un alt GIGANT ii salveaza

Sezonul dezastruos al lui Manchester United s-ar putea sa-i coste scump

 

Nu e Nike, apare Adidas!

Englezii de la Daily Mail scriu ca Manchester United este aproape sa ajunga la un acord cu cei de la Adidas pentru un contract de sponsorizare in valoare de 60 de milioane de lire pe an! Vestea este una surprinzatoare in conditiile in care cei de la United au fost sponsorizati inca din 2002 de cei de la Nike iar in februarie s-a spus ca o prelungire a intelegerii era aproape de a se finaliza.

Cei de la Nike erau gata sa ofere un contract de 70 de milioane de lire pe o perioada lunga de timp. Situatia incerta de la club i-a facut insa pe cei de la Nike sa bata in retragere. "Se intreaba daca merita sa ofere mai mult de dublu fata de contractul initial pe 10 ani in valoare de 300 de milioane de lire (ce expira in iunie 2015), cand fosta campioana trece printr-o perioada foarte dificila de tranzitie" scriu englezii.

De aceasta oportunitate sunt gata sa profite cei de la Adidas. "Sefii gigantului din Germania cred ca un contract de 60 de milioane de lire pe an e aproape finalizat, desi actualul sponsor detine dreptul de a egala orice oferta si sa-si prelungeasca parteneriatul cu Man United ce dateaza din 2002" mai scriu englezii.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Tot ce trebuie să știm despre vaccinul anti-COVID. România, pe lista țărilor care l-au rezervat
BRAT