Suarez SCOS DIN MINTI de Liverpool! Vrea sa-si dea in JUDECATA echipa. Vezi motivul INCREDIBIL:

Autor: Sport.ro
Marti 06 August 2013, 11:03

	Suarez SCOS DIN MINTI de Liverpool! Vrea sa-si dea in JUDECATA echipa. Vezi motivul INCREDIBIL:

Luis Suarez vrea cu orice pret sa plece la Arsenal, insa Liverpool refuza sa-l lase. Presa engleza scrie ca atacantul uruguaian se gandeste sa-si actioneze in judecata actualul club.

Suarez crede ca Liverpool incalca o clauza importanta din contractul sau, care i-ar permite mutarea la Arsenal. In contract este stipulat ca poate sa plece daca un club ii face o oferta de peste 40 de milioane de lire, conditie pe care "tunarii" au indeplinit-o deja. Liverpool se scuza spunand ca ei sunt obligati doar sa-l informeze pe Suarez atunci cand apare o oferta pentru el.

Incercarile clubului actual de a-l impiedica sa plece l-au enervat la culme pe atacant. Suarez a fost suficient de clar cand a declarat ca vrea sa paraseasca clubul in aceasta vara, iar agentii sai intensifica incercarile in ultimul timp.  Daca lucrurile nu se vor rezolva pe cale pasnica, Suarez e hotarat sa-si dea in judecata actualul club, iar motivele sale sunt intemeiate.

Optiunea finala a lui Suarez, inainte de a ajunge la tribunal, este sa faca o cerere oficiala de transfer catre Liverpool. Suarez reprezinta in acest moment o prioritate pentru Arsene Wenger, iar negocierile dintre Liverpool si Arsenal continua. Clubul londonez e dispus sa ofere 41 de milioane de lire pentru Suarez, asa incat clauza din contract sa fie acoperita.

Tunarii sunt pregatiti sa astepte rezolvarea conflictului legat de contract, inainte sa ofere o suma mai mare pentru Suarez. Ramane de vazut daca Arsenal va fi dispusa sa plateasca, pana la urma, 50 de milioane de lire, cat s-a scris ca ar fi cerut Liverpool pentru Suarez.
 

SUA impun noi reguli de viză pentru femeile însărcinate, pentru a preveni „turismul maternal”
BRAT