Masura primita cu APALUZE in Anglia! Sefii lui Liverpool au luat o decizie UNICA! Cum vor sa evite un nou scandal MONSTRU de tipul Suarez-Evra:

Autor: Sport.ro
Miercuri 31 Iulie 2013, 12:59

	Masura primita cu APALUZE in Anglia! Sefii lui Liverpool au luat o decizie UNICA! Cum vor sa evite un nou scandal MONSTRU de tipul Suarez-Evra:

►Santo Dios, ce echipa! Santo Neymar si D10s Messi vor Trofeul Gamper: Barca – Santos, vineri 22:30 IN DIRECT Sport.ro si Voyo.ro!

Liverpool a stabilit o lista de cuvinte "inacceptabile" pentru a combate discriminarea, printre care "gay", "gypsy", "nigger" sau "handicapped".

"Clubul spera sa scape de orice forma de discriminarea sau de comportament rasist, atat pe teren, cat si in afara acestuia. Este important sa intelegem contextul in care ceva este spus, insa iata cateva expemple de cuvinte care in general au caracter ofensiv si pe care clubul le considera inacceptabile", este comunicatul clublui.

Dupa ce Suarez l-a abuzat rasial pe Patrice Evra, clubul a fost criticat ca i-a luat apararea atacantului uruguaian. Prin programul de educare din care face parte si "lista neagra", clubul vrea sa evite situatiile neplacute.

Liverpool s-a implicat activ in programele Kick it Out, Show Racism the Red Card si Anthony Walker Foundation de mai multi ani si a fost mereu recunoscut pentru contributia adusa luptei impotriva discriminarii.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
Înalta Curte atacă la Curtea Constituțională legea prin care se taie pensiile speciale
BRAT