Starul care e gata să plece de la Manchester City în iarnă! Are deja două oferte

Manchester City Kalvin Phillips Pep Guardiola Anglia Pep Guardiola
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 11 Octombrie 2023, 09:56
Data actualizarii: Miercuri 11 Octombrie 2023, 09:56

Manchester City ar putea pierde un start în următoarea perioadă de transferuri.

Transferat în urmă cu doar un sezon la Manchester City de la Leeds United, Kalvin Phillips (27 de ani) nu s-a impus în primul ”11” al lui Pep Guardiola și a primit foarte puține șanse în tricoul campioanei Europei.

În acest sezon, Phillips a jucat în cinci partide, majoritatea din postura de rezervă, și se zvonește că ar putea pleca de la echipă. Manchester City l-ar fi lăsat pe mijlocaș să plece și în vară, dar acesta a vrut să rămână la echipă și să lupte pentru postul său în echipă.

Kalvin Phillips, gata să plece de la Manchester City în iarnă!

Acum, pare din ce în ce mai probabil că Phillips va pleca de la Manchester City în perioada de mercato din iarnă, scrie SportsMole.

Newcastle și Everton ar fi echipele interesate de transferul mijlocașului. Prima l-a dorit și în vară și este de așteptat să revină cu o ofertă și în următoarea fereastră de transferuri.

Phillips a semnat un contract valabil până în 2028 cu Manchester City, care a plătit 49 de milioane de euro pentru transferul său în vara anului 2022.

Alături de Manchester City, Kalvin Phillips a câștigat titlul, UEFA Champions League, SuperCupa Europei și o FA Cup.

În prezent, site-urile de specialitate îl evaluează la 28 de milioane de euro pe fotbalistulc are are și 28 de selecții la naționala Angliei, pentru care a reușit să marcheze un gol.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!