Primul jucător care pleacă de la Manchester City în vară

Manchester City Kalvin Phillips Pep Guardiola Anglia Pep Guardiola / Foto: Getty Images
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 07 Aprilie 2024, 16:20
Data actualizarii: Duminica 07 Aprilie 2024, 16:20

Kalvin Phillips (28 de ani) este împrumutat de Manchester City la West Ham United până la finalul acestui sezon.

Mijlocașul nu a primit foarte multe șanse din partea lui Pep Guardiola în prima parte a acestui sezon, astfel că a fost nevoit să-și găsească o echipă la care să prindă mai multe minute.

West Ham l-a împrumutat până la finalul sezonului, dar nu va activa clauza de cumpărare definitivă, astfel că Phillips se va întoarce la Manchester City la finalul acestui sezon.

Kalvin Phillips va pleca de la Manchester City

Leeds United, fosta echipă a lui Kalvin Phillips, este favorită pentru transferul său în următoarea perioadă de mercato, dar mutarea ar implica un efort financiar important din partea echipei din Championship.

Manchester City vrea să renunțe definitiv la mijlocașul englez, dar vrea să-și recupereze o parte bună din suma investită pentru transferul său. Potrivit footballinsider247.com, campioana Europei vrea în jur de 35 de milioane de euro pentru Phillips.

Rămâne de văzut dacă Leeds United va fi dispusă să ofere această sumă pentru Kalvin Phillips. Echipa este pe locul trei și este implicată în lupta pentru promovarea în Premier League, iar dacă va reuși această performanță, clubul va încasa o sumă uriașă, de peste 130 de milioane de lire sterline.

În acest sezon, Phillips a evoluat în 19 partide pentru Manchester City și west Ham United, iar site-urile de specialitate îi oferă o cotă de piață de 28 de milioane de euro.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!