Șoc la Liverpool! Roberto Firmino l-a anunțat pe Klopp că vrea să plece în vară

Roberto Firmino Jurgen Klopp Liverpool Anglia
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 03 Martie 2023, 14:05
Data actualizarii: Vineri 03 Martie 2023, 14:05

Roberto Firmino (31 de ani) a luat o decizie cu privire la cariera sa, în ultimele luni de contract cu Liverpool.

Chiar dacă s-a zvonit că este dorit în zona Golfului și că, în cele din urmă, își va prelungi angajamentul cu Liverpool, pentru care joacă de mai bine de opt ani, se pare că Firmino a luat o altă decizie.

Roberto Firmino pleacă de la Liverpool!

Brazilianul vrea să plece de la Liverpool și l-a înștiințat deja pe Jurgen Klopp cu privire la decizia sa, notează Sky Sport Germany. Antrenorul ”cormoranilor” ar vrea ca atacantul sud-amiercan să continue la echipă, dar acesta își dorește o altă provocare în cariera sa.

Încă nu este clar unde va juca Firmino din sezonul următor, mai notează sursa citată. 

Firmino joacă la Liverpool din 2015, an în care a fost transferat pentru 41 de milioane de euro de la Hoffenheim. În prezent, sud-americanul este evaluat de site-urile de specialitate la 28 de milioane de euro, asta în condițiile în care, în urmă cu trei ani, era cotat la o sumă mult mai mare: 90 de milioane de euro.

”Bobby”, așa cum este poreclit de fanii lui Liverpool, se poate lăuda cu cele mai mari performanțe din istoria recentă a ”cormoranilor”. Este o piesă importantă în echipa construită de Jurgen Klopp pe Anfield, care a câștigat toate trofeele puse în joc, pe plan intern și extern

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!