După Cristiano Ronaldo, arabii au pus la cale o altă lovitură

Roberto Firmino Cristiano Ronaldo Liverpool Campionate externe
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 05 Ianuarie 2023, 22:23
Data actualizarii: Joi 05 Ianuarie 2023, 22:25

După Cristiano Ronaldo (37 de ani), un alt star al fotbalului putea ajunge în campionatul Arabiei Saudite.

Roberto Firmino (31 de ani) a intrat în ultimele șase luni de contract cu Liverpool. S-a vorbit mult despre viitorul său, iar recent a apărut varianta unui transfer în campionatul Arabiei Saudite, dar nu la Al-Nassr, unde a ajuns Cristiano Ronaldo, după cum informează jurnalistul Florian Plettenberg.

Arabii au vrut să-l transfere și pe Firmino de la Liverpool!

Brazilianul a luat deja o decizie cu privire la viitorul și ar vrea să-și prelungească actualul contract și să rămână la Liverpool, mai notează sursa citată.

Întrebat dacă există posibilitatea ca Firmino să părăsească echipa, Jurgen Klopp, antrenorul lui Liverpool, nu a vrut să ofere foarte multe detalii și a dat un răspuns scurt: ”Au loc discuții normale. Vom vedea ce se va întâmpla aici”. 

Firmino joacă la Liverpool din 2015, an în care a fost transferat pentru 41 de milioane de euro de la Hoffenheim. În prezent, sud-americanul este evaluat de site-urile de specialitate la 28 de milioane de euro, asta în condițiile în care, în urmă cu trei ani, era cotat la o sumă mult mai mare: 90 de milioane de euro.

”Bobby”, așa cum este poreclit de fanii lui Liverpool, se poate lăuda cu cele mai mari performanțe din istoria recentă a ”cormoranilor”. Este o piesă importantă în echipa construită de Jurgen Klopp pe Anfield, care a câștigat toate trofeele puse în joc, pe plan intern și extern.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!