SENTINTA DURA pentru atacatorul lui Ozil si Kolasinac! A incercat sa ii jefuiasca pe fotbalisti si acum a luat ANI GREI de inchisoare

SENTINTA DURA pentru atacatorul lui Ozil si Kolasinac! A incercat sa ii jefuiasca pe fotbalisti si acum a luat ANI GREI de inchisoare

Din articol
Ozil si Kolasinac au fost victimele unui atac in luna iulie.

Jucatorii lui Arsenal au fost victimele unui jaf in luna iulie a acestui an. Tintele celor doi infractori erau ceasurile de lux ale lui Kolasinac si Ozil. Fiecare piesa valoreaza peste 200 000 de euro! Kolasinac a reactionat ca un adevarat razboinic si i-a confruntat pe cei doi atacatori. Recent a aparut pe internet si clipul in care se vede cum Kolasinac sta neclintit in fata talharilor inarmati care voiau sa-l jefuiasca.

Atacatorii, identificati ulterior, au fost condamnati. Ambii au probleme in inchisoare. Unul dintre talhari, Asley Smith (30 de ani), a fost batut rau de un alt condamnat si a fost aproape sa-si piarda vederea. Smith le-a spus gardienilor ca se teme pentru viata lui si a cerut sa fie mutat in alt penitenciar.

Conform celor de la mirror, Ashley Smith a primit sentinta astazi si isi va petrece urmatorii 10 ani dupa gratii. Jordan Northover a fost complicele lui Smith la atac si va scapa cu o pedeapsa mai blanda.

VIDEO CU ATACUL

VIDEO PROTVPLUS.RO

Fostul ministru al Sănătății Sorina Pintea, adusă cu duba la DNA pentru audieri
BRAT