Anglia

Ronaldo și-a anunțat planurile! Cât dorește să mai joace superstarul portughez

Cristiano Ronaldo spune că intenționează să continue să joace până la patruzeci de ani, deoarece continuă să apară zvonuri cum că acesta ar pleca de la Manchester United.

Dragos-Stefan Soneriu
Data publicarii: Miercuri 19 Ianuarie 2022, 14:35
Data actualizarii: Miercuri 19 Ianuarie 2022, 14:27

Ronaldo s-a întors la Manchester United vara trecută, după 12 ani. Toată lumea se aștepta ca superstarul portughez să aducă momentele de glorie înapoi pe Old Trafford, dar aceste momente nu par a reveni cel puțin în momentul de față.

Cu toate acestea, în ciuda faptului că a impresionat individual cu 14 goluri în 21 de meciuri, echipa suferă în acest sezon și ocupă, abia poziția a șaptea în Premier League.

  • Ronaldo și-a anunțat planurile cu privire la viitorul său! Cât dorește să mai joace superstarul portughez

Ronaldo și-a anunțat planul

Din cauza rezultatelor slabe, s-au născut o groază de zvonuri cu privire la plecare atacantului de la Manchester United.

Cristiano l-a susținut public pe noul manager al „diavolilor roșii”, Ralf Rangnick, săptămâna trecută, dar sentimentul pentru mulți dintre experți este că va părăsi clubul în vară dacă nu se califică în Liga Campionilor în sezonul viitor.

Ronaldo a fost prezent în Zurich la mijlocul lunii ianuarie pentru a-i se înmâna trofeul special FIFA pentru recordul de goluri marcate pentru națională.

Ce a declarat Ronaldo?

„Oamenii mă întreabă uneori câți ani mai voi juca și eu spun că sper să mai joc patru, cinci ani. Totul ține de mental”, a declarat Ronaldo, care împlinește 37 de ani la începutul lunii viitoare, la ceremonia de decernare a premiului FIFA The Best.

„Încă mai am pasiunea pentru fotbal și pentru a înscrie goluri. Joc fotbal de când aveam cinci ani. Când intru pe teren, chiar și la antrenament, motivația mea este încă acolo. Chiar și la 37 de ani în curând, mă simt bine.

„Continuu să muncesc din greu. Vreau sa continui. Sper să joc poate patru sau cinci ani, totul este mental. Dacă îți tratezi bine corpul, atunci când ai nevoie, acesta te va răsplăti.”

Ronaldo l-a depășit pe iranianul Ali Daei în septembrie anul trecut și a devenit  cel mai mare marcator din istoria fotbalului internațional, iar acum are 115 de reușite.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies