Stranieri

Momentul în care marele Cristiano Ronaldo a cerut o poză cu Radu Drăgușin: "Era uimit!"

Radu Drăgușin (19 ani) a fost coleg la Juventus cu Cristiano Ronaldo (36 de ani), iar ambii evoluează în prezent la echipe diferite.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 18 Ianuarie 2022, 13:50
Data actualizarii: Marti 18 Ianuarie 2022, 13:52

Promovat la prima echipă a lui Juventus anul trecut, Drăgușin a avut ocazia să se antreneze și chiar să joace alături de fotbaliști uriași ai torinezilor, precum Cristiano Ronaldo, Giorgio Chiellini, Gianluigi Buffon sau Leonardo Bonucci. Drăgușin și-a trecut în palmares o Cupă și o Supercupă a Italiei alături de Juventus, iar în vara anului trecut, după ce și-a prelungit contractul, a fost împrumutat la Sampdoria.

Momentul în care marele Cristiano Ronaldo a cerut o poză cu Radu Drăgușin

Florin Manea, impresarul internaționalului U21, a vorbit în presa din Italia despre un moment petrecut după meciul cu Napoli (2-0), din Supercupă, când Cristiano Ronaldo l-a chemat pe Drăgușin, rezervă neutilizată la jocul respectiv, pentru a face o poză alături de trofeu.

"Radu va deveni un campion. Sunt jucători care nu acceptă să renunțe la ziua lor liberă, dar Radu este diferit, își dorește doar să joace bine. De când e la Sampdoria se gândește doar să se antreneze și să se îmbunătățească, se comportă ca un profesionist. E foarte muncitor, e conștient că nu e Messi sau Ronaldo, iar pe lângă talent are nevoie și de muncă. Sacrificiile lui vor fi răsplătite.

Radu l-a descris pe Ronaldo mereu ca pe o persoană umilă, dispusă să ajute, total diferit față de ceea ce se vede la TV. Radu mi-a spus că l-a chemat să facă o poză cu el alături de Supercupă. Era uimit, nu se aștepta să primească o astfel de invitație. Iar când Ronaldo te cheamă, e clar că nu vrei să-l dezamăgești", a spus Florin Manea, pentru tuttojuve.com, citat de Tuttomercatoweb.

La prima echipă a lui Juventus, Drăgușin a strâns patru meciuri, făcându-și debutul în Champions League, Cupa Italiei și Serie A. În vară a fost împrumutat la Sampdoria pentru un an, unde a acumulat deja 14 partide.

Cristiano Ronaldo, lobby pentru Drăgușin

În cele 8 luni pe care le-a petrecut la multipla campioană a Italiei, românul l-a avut coechipier pe Cristiano Ronaldo (36 ani), iar Drăgușin a povestit că superstarul portughez avea un comportament exemplar cu ceilalți colegi. De altfel, stoperul a relatat un episod în care Ronaldo i-a comunicat că a fost contactat de președintele lui Sporting pentru a se interesa de serviciile sale. 

„Într-adevăr, în timp ce mă aflam la sala de forță cu echipa, mi-a spus că l-a sunat președintele lui Sporting Lisabona și s-a interesat de mine, știind că eram într-un moment în care trebuia să decidem dacă voi continua sau nu la Juve. I-am spus atunci că rămâne de văzut, nu știam încă ce va urma.

A fost un coleg pe care toată lumea îl respecta. Nu se uita niciodată de sus la noi. Puteai să-l abordezi cu orice întrebare, nu trebuia să-l aștepți să-și termine el tabieturile. Nu era deloc un tip de neatins”, a spus Radu Drăgușin, potrivit Playsport.

Modifică setările cookies