Fotbal extern

VIDEO Gestul superb pe care Pele l-a făcut pentru Cristiano Ronaldo, după ce portughezul a fost premiat de FIFA 

Cristiano Ronaldo a primit trofeul special, după ce a devenit cel mai bun marcator din istoria naționalelor, în cadrul Galei FIFA "The Best".

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 19 Ianuarie 2022, 10:39
Data actualizarii: Miercuri 19 Ianuarie 2022, 10:43

Superstarul portughez a fost inclus și în 'FIFPro Best XI' și a avut un discurs motivațional. Totodată, jucătorul lui Manchester United a vorbit și despre subiectul retragerii, spunând că în ciuda vârstei, speră să mai joace încă 4-5 ani.

Gest impresionant al lui Pele pentru Cristiano Ronaldo 

La câteva ore după decernarea premiilor, legendarul Pele a postat pe contul de Instagram un clip video prin intermediul căruia i-a transmis felicitări portughezului pentru reușitele sale. 

"Felicitările mele pentru această recunoaștere din partea FIFA. Sper să te întâlnesc în persoană și să te îmbrățișez. Am înregistrat acest mesaj cu mare grijă.", i-a transmis brazilianul. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pelé (@pele)

Ce a declarat Cristiano Ronaldo la Gala FIFA "The Best"

„Trebuie să le mulțumesc coechipierilor mei Recordul anterior era de 109. Este un premiu extrem de special din partea FIFA.

Este o onoare să fiu golgheterul absolut din fotbal la naționale. Dedic premiul soției mele, copiilor mei. Mă bucur de fotbal, iar motivația mea vine de aici. Am muncit din greu încă de la 8 ani. 

Când mă întreabă lumea cât voi mai juca, le spun că sper să mai joc încă 4-5 ani. Totul ține de fizic și de mentalitate, dacă îți tratezi bine corpul, el îți va răspunde când ai nevoie de el”, a spus Cristiano Ronaldo la gala The Best. 

Modifică setările cookies