Fotbal extern

Trădare la nivel înalt în Portugalia! Ronaldo a fost 'faultat' chiar de selecționer în cursa pentru trofeul FIFA "The Best"

Robert Lewandowski a primit trofeul The Best pentru al doilea an consecutiv la "The Best FIFA Football Awards". 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 18 Ianuarie 2022, 06:09
Data actualizarii: Marti 18 Ianuarie 2022, 06:16

Atacantul lui Bayern i-a învins pe Leo Messi și Mohamed Salah. 

„Este o onoare să primesc acest premiu, care le aparține de asemenea coechipierilor mei și antrenorilor mei. Este pentru ei”, a declarat Robert Lewandowski.

La gala FIFA The Best au posibilitatea de a vota fanii, antrenorii tuturor echipelor naționale, căpitanii tuturor echipelor naționale și peste 300 de jurnaliști din lume. 

Fiecare persoană a putut alege trei jucători, acordând cinci puncte primului, trei celui de-al doilea și unul celui de-al treilea. 

Printre cele mai surprinzătoare alegeri se află și cea a selecționerului Portugaliei, cel care nu l-a pus pe Cristiano Ronaldo pe lista celor trei. Alegerile lui Fernando Santos au fost: Kante, Jorginho și Lewandowski. 

Premiu special pentru Ronaldo

Starul portughez a primit trofeul special, după ce a devenit cel mai bun marcator din istoria naționalelor. 

„Trebuie să le mulțumesc coechipierilor mei Recordul anterior era de 109. Este un premiu extrem de special din partea FIFA.

Este o onoare să fiu golgheterul absolut din fotbal la naționale. Dedic premiul soției mele, copiilor mei. Mă bucur de fotbal, iar motivația mea vine de aici. Am muncit din greu încă de la 8 ani. 

Când mă întreabă lumea cât voi mai juca, le spun că sper să mai joc încă 4-5 ani. Totul ține de fizic și de mentalitate, dacă îți tratezi bine corpul, el îți va răspunde când ai nevoie de el”, a spus Cristiano Ronaldo la gala The Best. 

Modifică setările cookies