Prințul scoate banii! Suma colosală încasată de jucătorii lui Al Hilal după calificarea în finala Mondialului Cluburilor

Al Hilal Alwaleed bin Talal Arabia Saudita Campionatul mondial al cluburilor Flamengo Fotbal extern
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 08 Februarie 2023, 17:23
Data actualizarii: Miercuri 08 Februarie 2023, 18:20

Al Hilal s-a calificat în finala Campionatului Mondial al Cluburilor, după ce a învins Flamengo, scor 3-2, iar jucătorii formației din Arabia Saudită vor încasa prime substanțiale.

Prinţul saudit Alwaleed bin Talal a anunţat că îi va recompensa pe jucătorii echipei Al Hilal cu câte un milion de riali (266.500 de dolari) pentru calificarea în finala Campionatului Mondial a Cluburilor, informează Reuters.

Fiecare jucător de la Al Hilal încasează 266.500 de dolari după calificarea în finală

În plus, dacă vor câştiga trofeul, fotbaliştii vor primi fiecare încă un milion de riali.

Fotbaliştii echipei Al Hilal au obţinut şi de la ministrul Sporturilor prime: câte 500.000 de riali pentru calificarea în finală.

Echipa saudită Al Hilal s-a calificat în finala Campionatului Mondial a Cluburilor, după ce a învins, marţi, la Tanger, formaţia braziliană Flamengo, scor 3-2, într-un meci arbtrat de o brigadă din România, cu Istvan Kovacs la centru.

În finală, Al Hilal va întâlni învingătoarea meciului dintre Real Madrid şi Al Ahly, care are loc miercuri, transmite News.ro.

Istvan Kovacs, criticat de antrenorul lui Flamengo 

Vitor Pereira (54 ani) nu a fost mulțumit de arbitrajul lui Istvan Kovacas. Antrenorul lui Flamengo consideră că deciziile „centralului” din Carei au influențat jocul în favoarea lui Al-Hilal. 

„Ne-am pregătit pentru acest meci, am studiat adversarul, dar pentru un arbitraj care nu s-a ridicat la nivelul competiției nu ne-am pregătit.

O lipsă mare de claritate, un arbtiraj provocator, iar dacă jucătorii noștri nu aveau personalitate, sunt convins că meciul s-ar fi terminat cu și mai multe eliminări.

Meciul de astăzi a fost condiționat foarte mult de arbitraj”, a declarat Pereira, conform Diario Do Grande. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!