Anglia

Prima opinie a lui Sir Alex Ferguson după înțelegerea dintre Manchester United și Erik ten Hag

Manchester United a anunțat că Erik ten Hag va fi noul antrenor al echipei, începând cu sezonul viitor.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 29 Aprilie 2022, 10:23
Data actualizarii: Vineri 29 Aprilie 2022, 10:38

Tehnicianul olandez, în vârstă 52 de ani, o va părăsi pe Ajax la finalul acestui sezon și va semna un contract valabil până în iunie 2025 cu Manchester United.

"Diavolii roșii" speră să obțină un loc de Europa League în ultimele etape din Premier League, șansele pentru Liga Campionilor fiind aproape infime. 

Sir Alex Ferguson, celebru tehnician de pe Old Trafford, a vorbit despre mutarea care va avea loc la finalul sezonului, declarând că sper să fie schimbarea de care are nevoie echipa. 

"Sper că se va descurca bine, echipa are nevoie de cineva care să preia controlul. Sper că va reuși să facă asta", a declarat Sir Alex Ferguson la RTE Racing. 

Performanțe remarcabile la Ajax

Erik ten Hag a lucrat în ultimii patru ani și jumătate la Ajax, club alături de care a câștigat două titluri în Eredivisie, două Cupe și o Supercupă a Olandei. Cu cinci etape înainte de finalul sezonului actual, Ajax este aproape de un nou campionat, având un avans de patru puncte față de PSV Eindhoven.

Tot cu Ajax, Erik ten Hag a ajuns până în semifinalele Ligii Campionilor, în sezonul 2018/2019. Atunci, "lăncierii" au fost eliminați dramatic în penultimul act de Tottenham, după 1-0 în turul din deplasare și 2-3 în returul de acasă.

Modifică setările cookies