Anglia

Patronul betiv isi vinde clubul: Newcastle de vanzare!

Mike Ashley patronul clubului de prima liga engleza Newcastle a anuntat ca va vinde clubul in urma neintelegerii cu suporterii si a managerilor.
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 15 Septembrie 2008, 10:01
Data actualizarii: Luni 15 Septembrie 2008, 10:17

Mike Ashley, patronul clubului Newcastle si directorul general Dennis Wise se afla in razboi cu suporterii echipei pe care o detin dupa plecarea legendarului lor antrenor, Kevin Keegan. Mike Ashley a cumparat clubul englez in mai 2007 pe numai 134 de milioane de lire sterline.

In urma neintelegerilor cu suporterii care au inceput sa faca manifestatii impotriva patronului lui Newcastle, Mike ashley s-a decis sa vanda clubul si sa-l readuca pe Keegan la echipa.

"Pun clubul in vanzare. Sper ca suporterii vor putea obtine ceea ce doresc si ca viitorul proprietar va putea sa cheltuiasca foarte mult pentru club, asa cum doresc suporterii." a declarat Mike Ashley.

Fostul antrenor Kevin Keegan este o adevarata emblema a clubului Newcastle. Keegan a fost jucator al acestei echipe cat si manager functie pe care a castigat-o prima data la inceputul anilor '90. In urma demisiei acestuia, suporterii lui Newcastle au luat foc si doresc ca "patronul betiv" Mike Ashley sa plece de pe Saint James Park.

ULTIMELE STIRI

Modifică setările cookies