Patronul lui Newcastle, prins cu berea la gura pe stadionul Emirates!

Autor: Sport.ro
Marti 02 Septembrie 2008, 12:40
Patronul lui Newcastle, prins cu berea la gura pe stadionul Emirates!
Consumarea de bauturi alcoolice pe stadioanele din Anglia este interzisa inca din anul 1985 de cand o lege prevede aceasta interdictie.

Se pare insa ca pentru milionari aceasta lege nu mai se aplica, pentru ca patronul lui Newcastle, Mike Ashley a fost prins de camerele de luat vederi sambata dupa-amiaza pe stadionul Emirates in timp ce bea o bere.

Ashley a fost prins de camerele de luat vederi care monitorizeaza spectatorii, band o bere in timpul etapei a doua din Premier League in care echipa sa juca impotriva lui Arsenal.

Conform unor oficiali ai Newcastle, paharul cu bere i-ar fi fost oferit lui Ashley pe stadionul lui Arsenal si acesta, de buna credinta l-a luat si l-a baut fara sa se gandeasca daca berea contine sau nu alcool. Oricum, reprezentanti ai clubului Arsenal au declarat ca pe stadion nu se vinde bere fara alcool si ca in privinta acestei probleme se va desfasura o ancheta incat sa se afle cum a ajuns paharul de bere pe stadion. Acum mai ramane de vazut verdictul de la finalul achetei, daca acest patron de club va primi pedeapsa cu care s-ar confrunta un cetatean de a fi amendat si a avea interdictie pe stadioanele din Anglia.

 

2020, un an negru. Câte mii de români ar fi murit de Covid fără să se ştie
BRAT
Modifică setările cookies