Patronul lui Newcastle a baut de 157.000 euro in cinstea demisiei lui Keegan

Autor: Sport.ro
Sambata 06 Septembrie 2008, 17:40
Patronul lui Newcastle a baut de 157.000 euro in cinstea demisiei lui Keegan
Patronul lui Newcastle se da in stamba din nou, cu o petrecere pentru care nota de plata a fost in valoare de 157.000 de euro.

Patronul miliardar al lui Newcastle, Mike Ashley care saptamana trecuta a fost prins band bere pe stadionul lui Arsenal de catre camerele de luat vederi s-a dat in spectacol intr-un club din New York. Pentru petrecerea data alaturi de cativa prieteni in clubulul Pink Elephant, Mike Ashley a trebuit sa plateasca nici mai mult nici mai putin de 157.000 de euro.

Mike Ashley a dat aceasta petrecere in clubul aflat in New York alaturi de prietenii lui tocmai pentru a sarbatori demisia lui Kevin Keegan. Ce este si mai ciudat este faptul ca in timp ce Mike Ashley bea in cinstea demisiei lui Kevin Keegan oficialii lui Newcastle duceau tratative care au durat 11 ore cu Kevin Keegan pentru a-l face sa se razgandeasca asupra demisiei sale.

Pentru nota de 157.000 de euro Mike Ashley si tovarasii sai cu care a fost in club au devorat 175 de sticle de sampanie Cristal, 16 sticle de Dom Perignon, 29 de Fleur Rose si 3 de Grey Goose Vodka. Pe langa cele consumate Mike Ashley a lasat si un bacsis de 30.000 de euro chelnerilor din club plus inca cateva mii pentru cei care asigurau paza.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
2020, un an negru. Câte mii de români ar fi murit de Covid fără să se ştie
BRAT
Modifică setările cookies