"Oamenii nu sunt orbi!" Un detinator al Champions League i-a transmis un mesaj direct lui Bill Gates! Ce spune fotbalistul care nu crede in Covid-19

"Oamenii nu sunt orbi!" Un detinator al Champions League i-a transmis un mesaj direct lui Bill Gates! Ce spune fotbalistul care nu crede in Covid-19

Un fotbalist al lui Liverpool a postat un mesaj pe contul de Twitter al lui Bill Gates.

Dejan Lovren, fundasul lui Liverpool, nu crede in amenintarea coronavirusului, in ciuda faptului ca exista deja aproape 250.000 de decese la nivel mondial.

Croatul crede ca totul este o conspiratie pentru a controla societatea si a forta oamenii sa se vaccineze.

Acest lucru reiese din activitatea recenta a lui Lovren pe retelele sale de socializare, el fiind un sustinator al teoriei conspiratiei lansate de David Icke, potrivit careia ar exista o corelatie intre tehnologia 5G si coronavirus.

Bill Gates a fost acuzat recent ca vrea sa implanteze microcipuri oamenilor, folosindu-se de vaccin pentru a putea face acest lucru.

Lovren i-a transmis un mesaj direct fondatorului Microsoft, in care ii spune: "S-a terminat jocul, Bill. Oamenii nu sunt orbi".

Fotbalistul lui Liverpool nu este de acord cu vaccinarea obligatorie a oamenilor si, in urma cu cateva zile, a adaugat un comentariu si la o postare a premierului croat Ivan Pernar, in care a spus: "Corpul meu, deciziile mele".

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Coronavirus România, bilanț 4 decembrie: A fost depășit pragul de 500.000 de infectări. Avem un nou record la ATI
BRAT

Modifică setările cookies