"N-a mai vrut sa plece acasa!" Gestul senzational al lui Schmeichel dupa ce a aflat ca elicopterul patronului de la Leicester s-a prabusit

"N-a mai vrut sa plece acasa!" Gestul senzational al lui Schmeichel dupa ce a aflat ca elicopterul patronului de la Leicester s-a prabusit

La 24 de ore dupa tragedia care a emotionat Europa apar informatii tulburatoare de la Leicester.
 

Capitan in meciul de ieri cu West Ham, Kasper Schmeichel a fost afectat serios de vestea ca elicopterul patronului s-a prabusit la stadion. Surse din interiorul clubului sustin ca Schmeichel a refuzat sa mai plece acasa. A insistat sa ramana alaturi de familia thailandezului care o conducea pe Leicester.

"Kasper a ramas pana tarziu in noapte la stadion. N-a vrut sa se duca acasa. Era foarte apropiat de patron si de restul familiei. A vrut sa fie langa ei in momentele astea. Cred ca a stat mai mult de 5 ore dupa terminarea meciului", a dezvaluit un angajat al lui Leicester, citat de Sky Sports.

Politia engleza a oferit un nou comunicat in care cere 'rabdare si respect', fara sa prezinte noi detalii in legatura cu identitatea victimelor accidentului.

Toata Romania vede Romania! la PRO TV Luptele FINALE pentru nationala: vineri, 15 noiembrie, 21:45, Romania - Suedia! Luni, 18 noiembrie, 21:45, Spania - Romania!

Din nou la Euro! Joi, 14 noiembrie, 20:00 Romania U21 - Finlanda U21, in direct la PRO TV!VIDEO PROTVPLUS.RO

Congres cu lacrimi la PSD. Dăncilă: „Eu plâng foarte greu, poate au fost lacrimi de bucurie”
BRAT