Anglia

Morutan nu e SINGURUL! Unui STAR de la Liverpool i-a fost SPART CONTUL de Instagram! Ce a aparut pe profilul jucatorului

Unui jucator de la Liverpool i-a fost spart contul de Instagram.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 29 Ianuarie 2020, 22:02
Data actualizarii: Miercuri 29 Ianuarie 2020, 22:07

Tanarul Ki-Jana Hoever (18 ani) si-a pierdut contul de Instagram recent. Acestuia i-au fost sterse toate pozele postate si inlocuite cu imagini cu membrii familiei regale din Oman.

Fundasul a postat pe Twitter un mesaj prin care isi anunta fanii de intamplarea petrecuta. Hackerul a dat unfollow tuturor conturilor pe care Hoever le urmarea, dupa aceea a postat 26 de poze cu familia regala din Oman. I-au schimbat si descrierea de pe Instagram in limba araba.

  • Morutan nu e SINGURUL! Unui STAR de la Liverpool i-a fost SPART CONTUL de Instagram! Ce a aparut pe profilul jucatorului


"Dr. Mona Fahd Al Saeed. Contul oficial al Inaltimii Sale Dr. Mona bint Fahd bin Mahmoud Al Said (Presedinte Asistent al Universitatii Sultan Qaboos)", se traduce din descrierea profilului.


S-a intamplat si in Romania!


Nu este singurul astfel de caz. Jucatorul lui FCSB, Olimpiu Morutan, a trecut prin aceeasi situatie si a fost nevoit sa isi faca un nou cont de Instagram.

Modifică setările cookies