Anglia

"Maimuta nenorocita ce esti! Daca iau corona iti tusesc in fata si te condamn la moarte!" Un fotbalist de legenda a lui Arsenal a fost amenintat cu moartea

Ian Wright a fost supus unor abuzuri rasiste dupa mesajele primite.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 11 Mai 2020, 19:33
Data actualizarii: Luni 11 Mai 2020, 19:40

Ian Wright, legenda lui Arsenal, a dezvaluit o serie de mesaje rasiste si dezgustatoare care i-au fost trimise pe Instagram, recunoscand ca este afectat de injuriile aduse la adresa sa.

Fostul jucator a implinit 56 de ani si a impartasit pe Twitter capturile foto cu mesajele rasiste. Acestea i-au fost trimise de un utilizator numit Patrick O'Brien. In atacul de pe Instagram, Ian a fost numit 'maimuta nenorocita' si'negru'.

  • Maimuta nenorocita ce esti! Daca iau corona iti tusesc in fata si te condamn la moarte! Un fotbalist de legenda a lui Arsenal a fost amenintat cu moartea

De asemenea, lui Ian i s-a scris : "Tu, cel de 65 de ani, daca ma infectez cu corona, o sa tusesc in fata ta si o sa primesti sentinta cu moartea. Daca te vad te voi pune pe patul de moarte."

Un alt mesaj primit de legenda lui Arsenal de la acelasi utilizator: "Esti un prost. Va urasc. Iti urasc mama. Iti urasc tatal. Iti urasc fratii si surorile." Pe langa capturile postate, Ian Wright si-a exprimat tristetea cu privire la incident.

 

Ian Wright a jucat 7 ani la Arsenal, unde a marcat 128 de goluri in 221 de meciuri.

CITESTE SI

Modifică setările cookies