Anglia

Jurgen Klopp, reacție categorică în privința lui Mo Salah

Mohamed Salah, egipteanul care a devenit un idol la Liverpool, trece printr-o perioadă grea.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Marti 19 Aprilie 2022, 09:25
Data actualizarii: Marti 19 Aprilie 2022, 09:32

Fotbalistul egiptean nu se află în cea mai bună formă, având opt meciuri consecutive în care nu a marcat, ultima oară punctând pe 12 martie, acum mai bine de o lună.

Astfel, după ce a obișnuit fanii cu evoluții foarte bune, Salah începe să nască semne de întrebare pe buzele ”Cormoranilor”, în legătură cu viitorul său.

Asta după ce, în ultima perioadă, s-a vorbit intens despre o plecarea a egipteanului de pe Ainfield, la finalul contractului scandent în iunie 2023. Se pare că toate aceste discuții l-au afectat pe plan sportiv.

Salah, de nerecunoscut! Klopp îl apără

Chiar dacă fotbalistul adus în 2017 de la AS Roma în schimbul a 42 de milioane de euro este unul dintre cei mai emblematici jucători din era Jurgen Klopp la Liverpool, evoluțiile din ultima perioadă plus zvonurile legate de o eventuală plecare la Barcelona sau Bayern Munchen l-au transformat într-un inamic al fanilor.

În aceste condiții, antrenorul german a ținut să îi contrazică pe suporteri și să susțină că Salah este un jucător extrem de importent pentru club, care poate face diferența în orice moment.

"E ceva complet normal prin ce trece Mo. Am vorbit înainte despre efortul depus în ultimele luni de el, așa că e complet normal. Mi-a plăcut foarte mult meciul cu City. A jucat un meci foarte, foarte bun, este doar o chestiune de timp până când va marca. A fost ghinionist în acele momente.

A fost aproape de câteva ori și momentul golului va veni cu siguranță. Sunt bucuros cu prestația pe care a avut-o pe Wembley.

Am avut multe discuții, dar în acest nu e nevoie de una. Vorbim, dar nu despre forma sa. Vorbim despre ce trebuie să facă în meci, care este planul, cum vom descoperi adversarul și tot felul de lucruri de genul acesta, dar asta ține de fiecare jucător în parte", a spus Klopp la conferința de presă premergătoare partidei cu Manchester United.

Cifrele lui Salah la Liverpool

  • 224 de meciuri;
  • 153 de goluru și 58 de pase de gol;
  • Trofee interne: 1x Premier League, 1x Cupa Ligii, 2x golgheter al Premier League
  • Trofee internaționale: 1x Champions League, 1x UEFA Supercup, 1x FIFA Club World Cup
ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies