Transferul lui Salah se face pentru 175 de milioane de euro? Anunț în cazul unei mutări-surpriză

Mo Salah Liverpool Transfer Anglia Mo Salah, jucător Liverpool/sursa foto: Getty
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 03 Iulie 2024, 21:04
Data actualizarii: Miercuri 03 Iulie 2024, 21:09

Liverpool ar fi dispusă să îl vândă pe Mohammed Salah în această vară, dar pentru prețul corect!

În această vară a revenit în actualitate posibilitatea ca Salah să plece de la Liverpool, iar suma de transfer despre care se vorbește este de peste 150 de milioane de euro.

Se pare că Al-Ittihad rămâne principala destinație pentru atacantul ”cormoranilor”, după oferta record de 233 de milioane de euro propusă clubului englez în iarnă, acum fiind adusă în discuție o ofertă de 175 de milioane de euro.

  • Mo Salah, jucător Liverpool/sursa foto: Getty

Al-Ittihad insistă pentru trasferul lui Salah

Arabii de la Al-Ittihad au făcut o propunere record pentru fotbalul din Anglia în dorința de a-l transfera pe Mohamed Salah de la Liverpool în iarnă, iar în actuala pauză dintre sezoane s-a pus problema unei oferte de 175 de milioane de euro, mai ales că egipteanul se află în ultimul an de contract.

Însă, se pare că până la urmă Al-Ittihad a regândit strategia și va încerca să îl transfere pe Salah liber de contract, să îl aducă în vara următoare, sperând ca în iarna care vine să îl convingă pe egiptean să semneze din poziția jucătorului care intră în ultimele șase luni de contract.

Al-Ittihad intenționează să îl transfere liber de contract pe Salah

Al-Ittihad nu este străină fotbalului din Anglia. În vara trecută a adus un jucător important al unei echipe din ”Top 6”. N'golo Kante s-a alăturat grupării saudite, Chelsea cedându-l pentru suma de 35 de milioane de euro.

Referitor la Salah, egipteanul care a înscris de 211 de ori pentru gruparea de pe Anfield în 349 de meciuri este singura țintă a saudiților care au recunoscut pentru presa din Anglia că dacă nu îl semnează acum, vor încerca din nou în următoarea fereastră de transferuri.

Jurgen Klopp l-a folosit în sezonul trecut, pe atacantul cotat la 55 de milioane de euro, în 44 de partide, a marcat de 25 de ori și a oferit 14 pase decisive.

Liverpool i-a găsit înlocuitor lui Salah

Prima țintă a cormoranilor pare a fi aripa dreapta a celor de la Wolves. Pedro Neto, jucătorul in vârstă de 24 de ani a parcurs un sezon foarte bun, portughezul având trei goluri si 11 pase decisive la activ, stârnind interesul si altor nume mari din Anglia, precum Arsenal, Manchester City si Newcastle United.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!