Anglia

Încă o umilință pentru United?! De Bruyne a dezvăluit gestul incredibil făcut de Guardiola înainte de derby: „Am oprit totul după 10 minute!”

Manchester City s-a impus cu 2-0 în fața lui Manchester United, chiar pe Old Trafford. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Joi 11 Noiembrie 2021, 20:19
Data actualizarii: Joi 11 Noiembrie 2021, 20:20

După ce a fost umilită în meciul cu Liverpool, United a pierdut și derby-ul cu Manchester City, chiar pe teren propriu. Deși în Champions League au reușit să își asigure prezența în primăvara europeană, „diavolii roșii” nu o duc bine în campionat, acolo unde pe locul șase, cu 17 puncte obținute în 11 etape. 

Echipa lui Guardiola a dominat categoric meciul de pe Old Trafford. Bailly a înscris în propria poartă în minutul 7, iar Bernardo Silva a dublat avantajul fix înainte de pauză. La o săptămână de la meci, unul dintre jucătorii lui City a dezvăluit un lucru total neașteptat. 

  • Kevin De Bruyne, în meciul cu Manchester United

Kevin De Bruyne: „Am oprit antrenamentul după 10 minute!”

Invitat la un podcast, Kevin De Bruyne, unul dintre cei mai buni jucători ai lui Guardiola a spus ce s-a întâmplat la antrenamentul dinaintea meciului. 

„Cu o zi înainte de meci de obicei ne antrenăm tactic, bazându-ne pe modul în care oponenții joacă. Înainte de meciul cu United, Pep ne-a spus: 'Nu știm cum vor juca. O să vedem'. Am oprit antrenamentul după 10 minute sau așa ceva”, a dezvăluit mijlocașul belgian. 

Modifică setările cookies