Anglia

Revoltă în vestiar la Manchester United? Solskjaer, pus la zid de vedetele ''diavolilor roșii": ce îi reproșează

Rezultatele slabe din ultima perioadă obținute de Manchester United au creat tensiune în vestiarul "diavolilor roșii".

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 08 Noiembrie 2021, 19:07
Data actualizarii: Luni 08 Noiembrie 2021, 19:11

Înfrângerile cu Liverpool și cu Manchester United din Premier League, dar și evoluțiile neconvingătoare din Europa League au început să pună presiune pe Ole Gunnar Solskjaer. Potrivit informațiilor apărute în Daily Mail, autoritatea tehnicianului este pusă sub semnul întrebării în vestiar.

Bruno Fernandes este de părere că tactica și indicațiile oferite de norvegian nu sunt adecvate echipei, Cristiano Ronaldo este nemulțumit de nivelul scăzut la care a găsit echipa.

În plus au apărut discuții și despre favoriții și dezavantajații lui Solskjaer. Potrivit aceleași publicații, jucătorii de la United sunt alături de Donny van de Beek, cel care nu primește șanse de a evolua din partea antrenorului, în timp ce acesta îl favorizează pe Harry Maguire, care nu trece printr-o perioadă prea bună.

Locul șase în Premier League

 

Trupa lui Ole Gunnar Solksjaer este a ajuns pe locul șase în Premier League, după ce a obținut doar o victorie în ultimele cinci etape.

Roy Keane, legenda lui Manchester United, a vorbit despre situația jucătorilor de pe Old Trafford, având un discurs dur la adresa lui Shaw și de Gea.

"M-am intersectat cu aceşti băieţi timp de ani de zile şi i-am susţinut, dar, gata, mă dezic de ei. Uitaţi-vă la faza golului doi. Uitaţi-vă cum Shaw şi De Gea se uită unul la altul şi nu fac nimic. 

Eşti fotbalist internaţional, aşa te aperi, asta e atenţia pe care o acorzi? Mă dau bătut. Am venit azi în studiou spunându-mi "Avem o şansă, jucăm acasă". Nu e ceva care s-a întâmplat doar azi, aşa au fost aceşti băieţi tot sezonul", a spus Roy Keane în studioul Sky Sports.

CITESTE SI
Modifică setările cookies