Anglia

Harry Kane a vorbit după ce fanii lui Spurs l-au acuzat de trădare! Mesajul starului englez 

Harry Kane (28 ani) și-a motivat absența de la antrenamentele lui Tottenham. 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 06 August 2021, 21:21
Data actualizarii: Vineri 06 August 2021, 21:41

Săptămâna aceasta, Harry Kane a lipsit de la primele antrenamente ale lui Nuno Espirito Santo, iar presa din Marea Britanie a zvonit că atacantul nu vrea să se prezintele la ședințele de pregătire pentru a forța conducerea clubului să îl lase să plece la Manchester City. 

Suporterilor lui Tottenham nu le-a picat bine această veste și au început să îl critice pe Kane în mediul online, acuzându-l de trădare. Atacantul nu a stat pasiv și le-a răspuns contestatarilor, argumentând că planul inițial era să se întoarcă la antrenament sâmbătă, pe 7 august, și că niciodată nu ar face un gest care să jignească clubul sau să îi dezamăgească pe fani. 

  • Harry Kane a vorbit după ce fanii lui Spurs l-au acuzat de trădare! Mesajul starului englez

Sunt aproape 10 ani de când am debutat pentru Tottenham. În toți acești ani, voi, fanii, m-ati tratat cu dragoste și susținere. De aceea mă doare să citesc comentariile din această săptămână, în care mi se pune la îndoială profesionalismul. 

Nu voi intra în detalii, dar vreau să clarific că niciodată nu am refuzat să mă antrenez. O să mă întorc la club mâine, așa cum era planificat. 

Nu aș face nimic să periclitez relația pe care o am cu fanii care mi-au oferit o susținere necondiționată în perioada mea la club”, a postat Harry Kane pe platformele de social media.

Starul englez mai are contract cu Spurs până în 2024 și este cotat la 120 de milioane de euro, conform transfermarkt. Sezonul trecut, a câștigat titlul de golgheter și de cel mai bun pasator în Premier League, cu 23 de reușite și 14 pase decisive. 

Modifică setările cookies