Frank Lampard nu iarta pe nimeni la Chelsea! Ce amenda COLOSALA primesc vedetele de pe Stamford Bridge daca intarzie la antrenament

Frank Lampard nu iarta pe nimeni la Chelsea! Ce amenda COLOSALA primesc vedetele de pe Stamford Bridge daca intarzie la antrenament

Presa britanica a publicat lista amenzilor primite de jucatorii lui Chelsea

Frank Lampard impune un program strict si discplina maxima la gruparea londoneza! Cei care nu respecta regulamentul, trebuie sa scoata din buzunar sume importante chiar si pentru salariile din Premier League.

Spre exemplu, pentru intarzierea la antrenament se aplica o amenda de 20.000 de lire sterline! Lista continua cu o amenda de 10.000 de lire daca fotbalistii londonezi nu anunta inaintea sesiunilor de pregatire ca sunt accidentati, sau 5000 de lire daca refuza sa se intoarca cu autocarul de la meciuri, fara sa aiba permisiunea manegerului in prealabil.

De asemenea, Frank Lampard nu este de acord nici cu folosirea telefoanelor in timpul mesai sau a sedintelor. Cine nu se conformeaza plateste 1000 de lire.

La FCSB, amenzile sunt mult mai reduse si total pentru alte motive. Jucatorii antrenati de Vintila nu au voie sa stea in oras dupa ora 00 sau sa vina bauti la antrenament - sanctiunea e de 5000 de euro.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Times: China a descoperit coronavirusul în 2013 şi l-a ţinut ascuns într-un laborator din Wuhan
BRAT