Ferguson pierde GRATIS una din cele mai mari TEPE din istoria clubului! Bulgarii il dau de gol pe managerul lui United! Ce plan are la Manchester

Autor: Sport.ro
Luni 19 Martie 2012, 14:55
Ferguson pierde GRATIS una din cele mai mari TEPE din istoria clubului! Bulgarii il dau de gol pe managerul lui United! Ce plan are la Manchester

Berbatov a venit de la Tottenham pe 38 de milioane de euro, dar nu a reusit sa se impuna in echipa stelara a lui Ferguson.

Berbatov s-a decis sa plece de la United si s-ar putea sa o faca gratis la vara. Atacantul bulgar i se alatura lui Veron pe lista jucatorilor adusi pe sume imense care nu au reusit sa impresioneaze la United.

"M-am intalnit de trei ori cu managerul Sir Alex Ferguson. Trebuie sa acceptam ca el va incerca sa construiasca o echipa noua in urmatorii trei sau patru ani iar Dimitar nu va face parte din acest proiect. Ferguson vrea sa schimbe stilul de joc, vrea un joc mai rapid. M-a multumit pozitia celor de la United, nu s-au opus plecarii lui Berbatov in vara", a declarat agentul atacantului, Emil Danchev.


"Inteleg ca vrea sa fie titular, dar nu pot sa ii promit asta asa ca el isi va cauta o echipa noua", a declarat saptamana trecuta si Ferguson.

Agentul jucatorului anunta ca acesta va parasi de tot Anglia. "Va parasi tara, dar nu vrea sa mearga in SUA, Japonia, Emiratele Arabe sau tari de genul asta", a mai anuntat agentul bulgarului.

Noile măsuri impuse de Armată la Spitalul din Suceava. Doctorii demisionari, convinși să se întoarcă
BRAT