"Inima lui Muamba s-a oprit timp de doua ore"! Jucatorii lui Manchester United, gest SUPERB inainte de meciul cu W'hampton! Ce spun medicii despre starea lui Muamba:

Autor: Sport.ro
Duminica 18 Martie 2012, 18:37

	"Inima lui Muamba s-a oprit timp de doua ore"! Jucatorii lui Manchester United, gest SUPERB inainte de meciul cu W'hampton! Ce spun medicii despre starea lui Muamba:

Astazi, Anglia se roaga pentru Fabrice Muamba. Jucatorul a facut stop cardiac ieri, in timpul meciului dintre Tottenham si Bolton si se afla in stare critica la terapie intensiva.

Drama lui Muamba a emotionat o tara intreaga. Englezii se roaga ca jucatorul in varsta de 23 de ani sa scape cu viata, dupa infarctul suferit ieri, in timpul partidei dintre Tottenham si Bolton. "Ieri, inima i s-a oprit timp de doua ore", scriu jurnalistii de la The Guardian.

La meciurile disputate azi in Anglia, atat suporterii, cat si jucatorii au tinut sa ii transmita lui Muamba mesaje de incurajare.

Cei de la Manchester United au aplaudat incontinuu, timp de un minut, "cot la cot" cu suporterii din tribune, care scandau numele lui Fabrice Muamba.

Jucatorul lui Chelsea, Gary Cahill, i-a dedicat lui Muamba golul marcat in Cupa, cu Leicester.

"PRAY 4 MUAMBA" - a fost mesajul de pe tricoul lui Cahill, afisat la celebrarea reusitei.

Fabrice Muamba se afla in continuare in stare critica, la terapie intensiva. Medicii spun ca urmatoarele ore sunt decisive pentru jucatorul lui Bolton.

Rezultatele inregistrate azi in Anglia:
Premier League: Wolverhampton 0-5 Manchester United
FA Cup: Chelsea 5-2 Leicester

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
Coronavirus în lume, LIVE UPDATE 3 aprilie. Peste un milion de oameni infectați pe tot globul
BRAT