Un star de la Manchester United suferă după revenirea lui Cristiano Ronaldo: "Nu e corect ce se întâmplă"

Cristiano Ronaldo Dimitar Berbatov Edinson Cavani Anglia
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 24 Decembrie 2021, 09:35
Data actualizarii: Vineri 24 Decembrie 2021, 09:36

Cristiano Ronaldo (36 de ani) a revenit la Manchester United în vară, iar starul portughez a avut un rol desoebit de important în Champions League, unde a marcat șase goluri în cinci meciuri.

Totuși, revenirea lui Cristiano Ronaldo l-a afectat pe Edinson Cavani (34 de ani), atacantul care a avut un prim sezon excelent la Manchester United, cu 17 goluri marcate și șase pase decisive.

Berbatov: "Nu e corect ce se întâmplă, dar se întâmplă în fotbal" 

Dimitar Berbatov (40 de ani), fostul atacant bulgar de la Manchester United, crede că uruguayanul a rămas în umbra lui Cristiano Ronaldo pe nedrept și îl sfătuiește pe "El Matador" să își găsească o nouă echipă, mai ales că presa internațională a scris recent despre interesul Barcelonei.

"În ciuda unui prim sezon bun, Cavani nu joacă suficient. Când cineva precum Cristiano Ronaldo vine la club, toată atenția se mută spre el, el joacă în fiecare meci. Nu e o situație corectă, având în vedere că Edinson Cavani a luptat mult pentru echipă în sezonul trecut și a primit un nou contract. Dar Ronaldo i-a luat locul în echipă. Nu e corect ce se întâmplă, dar se întâmplă în fotbal.

Dacă există vreo șansă pentru Cavani să plece, să zicem, de exemplu, la Barcelona, sigur că ar lua în calcul să joace mai mult. Dacă va primi mai multe minute în La Liga, eu îl voi susține și îi voi spune: 'Du-te, joacă, pare un transfer bun, sunt bani mulți și nu mai ai 24 de ani'", a spus Dimitar Berbatov, citat de RMC Sport.

În acest sezon, Cavani s-a confruntat și cu mai multe probleme de sănătate, astfel că a fost folosit în doar nouă partide la Manchester United, reușind un gol împotriva lui Tottenham, în Premier League, scor 3-0.

Transferat gratis în octombrie 2020, după ce s-a despărțit de PSG, Cavani a primit un nou contract cu Manchester United în luna mai, când a semnat până la finalul sezonului actual.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!